Get Adobe Flash player

 

Hír - TUDJ MEG MÉG TÖBBET A TALES OF ARISE-RÓL EBBŐL A FEJLESZTŐI ÜZENETBŐL

Ebben a Tales of Arise fejlesztői üzenetben Hirokazu Kagawa, a projektigazgató további részleteket árul el a Tales of Arise harcrendszerről és azokról az új funkciókról, amik ebbe a címbe kerültek, azért, hogy a harcok még érdekesebbek és látványosabbak legyenek a játékosok számára.

Nézd meg a fejlesztői üzenet #2-t: https://www.youtube.com/watch?v=vXP_mbRX3j4

Emellett Minoru Iwamoto, Art Director is beszél az erőfeszítésekről, amiket azért tettek, hogy a karakterek arckifejezése és személyisége még részletesebben jelenhessen meg. Ehhez olyan technikákat használtak, mint a facial és motion capture, így a karakterek még életszerűbbek, és különleges kapcsolat alakulhat ki a köztük és a játékosok között.

A Tales of Arise 2021. szeptember 10-én jelenik meg PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re. Az előrendelés már elindult a BANDAI NAMCO Entertainment Europe Store-on és a résztvevő kiskereskedelmi partnereknél.

Még több információért a Tales of Arise-ról és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe további termékeiről, látogasd meg a www.bandainamcoent.eu oldalt vagy kövess minket a Facebookon itt: https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU. Csatlakozz a beszélgetéshez a Twitteren itt: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

 2021.07.01
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes