Hír - TWO POINT CAMPUS – Üdv a tanévben

TWO POINT CAMPUS - Üdv a tanévben

 

Az emberek gyakran tűnődnek azon, hogy mi történik igazából az iskolákban, amikor szünetel a tanítás. Furcsaságok? Boszorkányság? Óriás robotok? A Two Point Campusban a tanítási év a te lehetőséged, hogy előkészítsd a tökéletes egyetemet a tanítványaidnak, majd végignézd, ahogy minden összeáll - vagy éppen szétesik. Nézd meg a legújabb trailert, hogy megtudd, hogyan zajlik egy tanév!

 

Nézd meg a trailert itt: https://youtu.be/AQOsxJmoBiI

 

A Two Point Hospital-ban az interakcióid a betegekkel csak addig tartottak, amíg szükségük volt a kezelésre. A Two Point Campusban a tanév lehetőséget ad, hogy mélyebb kapcsolatokat alakíts ki a diákjaiddal. A nyári szünet során testreszabhatod a kampuszod, kiválaszthatod milyen őrült és csodálatos órákat indítasz és biztosíthatod, hogy minden megfeleljen Two Point megye kifogástalan sztenderdjeinek. Ha úgy érzed készen állsz, elindulhat a tanév és a diákok ámulhatnak a mesterműveden.

 

Azonban a munka még messze nincs elvégezve. Szórakoztatnod kell a diákjaidat és biztosítanod kell, hogy boldog és értelmes egyének legyenek. Rendezz táncpartit a közösségi térben, esetleg feltehetsz még több Love Trumpet-et, hogy elősegítsd a szívből jövő romantikus vallomásokat. A diákoknak nehézséget jelent a házifeladatuk elkészítése? Alkalmazz egy lelkipásztor asszisztenst, aki meghallgatja a diákokat, vagy építs még több tanulósarkot. Minden tanév végén osztályzatot kapsz a diákjaid teljesítménye alapján. Szóval... te egy kiváló oktató leszel, vagy egy bukott tanár?

 

A Two Point Campus egy elbűvölő menedzsment szimulátor, amely lehetővé teszi, hogy megéld az álmaidat és te vezesd a saját kampuszodat - kiegészítve őrült és kiszámíthatatlan kurzusokkal, mint a varázslás, a sárkányölő lovagkurzus, vagy éppen a kémsuli.

 

A Two Point Campus augusztus 9-én jelenik meg PC-n és konzolokon: a játék már országszerte előrendelhetői a hazai boltokban.

 

A Two Point Campus-szal kapcsolatos további információkért keresd fel a www.twopointcampus.com oldalt, ahol feliratkozhatsz a County Pass-ra még ma, ami megnyitja a legkeresettebb ingyenes játékon belüli tárgyat a megjelenéskor: az arany toalettet! Követheted a játékot az Instagram, Facebook, YouTube és Twitter oldalakon is.2022.07.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes