Hír - TWO POINT CAMPUS – Vissza az iskolába a megjelenési trailerrel

TWO POINT CAMPUS - Vissza az iskolába a megjelenési trailerrel

 

Majdnem itt az iskolaidő, így hogyan is ünnepelhetnénk jobban, mint Two Point megye valaha volt legvadabb milkshake bulijának megrendezésével! Ha a tejtermékekkel nem vagy kibékülve, akkor nézd meg a legújabb megjelenési trailert, hogy ünnepeljük a Two Point Campus augusztus 9-ei megjelenését.

 

Nézd meg a Two Point Campus megjelenési trailerét itt: https://youtu.be/8as3qKe8hgA

 

Megrendezheted a saját bulijaidat a Two Point CampusTM-ban, kiegészítve lézerfényekkel, túláradó piros műanyagpoharakkal, néhány igazán ütős zenével, ezzel pedig biztosan boldoggá teheted a diákjaidat - vagy legalábbis elvonhatod a figyelmüket. És ha a tipikus diákelfoglaltság nem lenne elég, a saját campusod adminisztrátoraként hatalmadban áll az élő koncertek megszervezése 100%-ig valós bandákkal, mint a Helium Baboon, az Alchemical Friendship, vagy a Boogie Knights. Szóval, építs magadnak egy Diák egyesületet és indítsd be a bulit, és igen, a padló alapból ilyen ragadós.

 

Talán kicsit lejjebb lassítanál? Remélhetőleg nem túl lassúra, mivel a helyi Gyorssétáló Klub éppen új tagokat keres. A klubok a tökéletes módjai, hogy ne a tanulmányaidon gondolkozz, legyen ez egy erőteljes sétálás a campus körül vagy egy óra közbeni szundi a Szundi Klubbal, vagy akár egy kis kertészkedés a Természet Klubbal. Érezd a földet a talpad alatt, a napot az arcodon és a szelet a... bárhol is érzed azt.

 

A Two Point Campus egy bájos egyetem-menedzsment szimulátor, amely lehetővé teszi, hogy megéld az álmaidat és a saját campusodat vezesd - mindezt kiegészítve egészen valószínűtlen kurzusokkal, mint a varázslatos varázslókurzus, a sárkányölő lovagi suli, vagy a szupertitkos kémsuli.

 

Te is egyetemi bulibajnokká válhatsz, amikor a Two Point Campus megjelenik PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokon augusztus 9-én. Megjelenéskor az Enrolment Edition lesz elérhető, amely tartalmaz egy menő kampusz térképet és egy stílusos egyetemi prospektust, mindezt exkluzív csomagolásban. A játékot előrendelheted a hazai boltokban.

 

További információkért a Two Point Campusról látogass el a www.twopointcampus.com-ra, ahol feliratkozhatsz a County Pass-ra még ma, amellyel megjelenéskor feloldhatod a legkeresettebb játékon belüli tárgyat: az Arany Toalettet! Kövesd a játékot az Instagram, Facebook, YouTube és Twitter oldalakon.2022.08.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes