Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ BEJELENTÉS: COMPANY OF HEROES 3

A legendás stratégiai franchise visszatért, kombinálva a szívdobogtató harcot a stratégia új szintjeivel, mindezt egy lélegzetelállító mediterrán hadszíntéren. A Relic EntertainmentTM és a SEGA® Europe Ltd. izgatottan jelentik be, hogy a Company of HeroesTM 3, a kritikusok által elismert stratégiai franchise legújabb darabja 2022-ben megérkezik PC-re! Azoknak, akik már most égnek a vágytól, hogy rátegyék a kezüket a játékra, nem kell addig várniuk - látogasd meg a CompanyOfHeroes.com oldalt és csatlakozz a CoH-fejlesztői programhoz és juss hozzá a Company of Heroes 3 Pre-Alpha Preview-jához a Steamen már most!


A játékosok, akik csatlakoznak a Relic CoH-Development programjához, amit a Games2GetherTM támogat, számíthatnak arra, hogy már korán bepillantást nyerhetnek a hadjáratok élményébe. A feliratkozás ingyenes és exkluzív betekintést ad a játékosoknak abba, hogy hogyan készül a játék, és beleszólást is ad nekik a fejlesztésbe. Azok a játékosok, akik ma összekötik a Steam fiókjukat, augusztus 3. 04:00 -ig férhetnek hozzá a Pre-Alpha Preview-hoz.

 

Nézd meg a trailert: https://youtu.be/F0nWPG_cFqY

A Company of Heroes 3 a sorozat bizalmas, testközeli történetmesélését egy vadonatúj hadszíntérre viszi, autentikus új taktikákat és frakciókat és elmondatlan történetek sokaságát fedve fel a II. világháborúból. A Földközi-tenger vidéke rendkívül változatos, a szél borzolta olasz hegyektől a barátságtalan észak-afrikai sivatagokig és part menti területekig. Ezen az új frontvonalon az intelligencia az adu a sebességgel szemben.

 

A Company of Heroes 3-ban a kritikusok által elismert Company of Heroes játékmenetet fokozzák az új, autentikus funkciók, így létrehozva az eddigi legmélyebb taktikai élményt - és ami mindezt hajtja, az az Essence Engine 5, a Relic szabadalmaztatott valósidejű stratégiai technológiájának a legújabb fejlesztése. A Dinamikus Hadjárat-térképen a játékosok földi, légi és tengeri haderőt irányíthatnak és kiépíthetik az ellátási vonalakat, miközben a szövetséges hatalmak hadjáratát vezetik, hogy visszafoglalják Olaszországot ahová a tengelyhatalmak csapatai már bevették magukat. Azok a hosszútávú döntések, amiket itt hozol meg, nem csak a megvívott csaták kimenetelét befolyásolják, hanem magát a háború történetét is.

 

Nézd meg a gameplay videót: https://youtu.be/EwBOk-2vWZs

 

Az egyszemélyes játékmódokban a Teljes taktikai szünet új szinten ad taktikai kontrollt a harcmezőn való haladás felett. A Teljes taktikai szünetet választó játékosok a műveletek befagyasztásával képessé válnak arra, hogy az összes akciójukat egyszerre koordinálják, végiggondolva minden egyes lépést a valós időben meghozott döntések nyomása nélkül.

 

„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy a játékosok már rögtön a Pre-Alpha verziótól megtapasztalhatják a Company of Heroes 3-at és értékes visszajelzéseket kaphatunk tőlük" mondta Justin Dowdeswell, a Relic Entertainment General Managere. „Már évek óta fejlesztjük együtt a játékot a fantasztikus közösségünk tagjaival közösen, nagyban hozzájárultak a fejlesztés folyamatának minden lépéséhez a következetes és érdemi visszajelzéseikkel. Készen állunk ezt a programot masszív módon kiterjeszteni a rajongóink számára világszerte a CoH-Development programunkkal, amit az Amplitude StudiosTM remek, Games2Gether platformja tesz lehetővé.

 

További információkért a Company of Heroes 3-ról látogasd meg a www.companyofheroes.com oldalt, ahol a játékosok fel is iratkozhatnak a CoH-Development programba. A játékkal kapcsolatos fejleményeket követheted YouTube-on, Twitteren, és Facebookon is. További információkért a SEGA Europe-pal kapcsolatban, jelentkezz be a www.sega.co.uk oldalon és kövess minket a Facebookon, Instagramon, YouTube-on és a Twitteren.

 

 2021.07.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes