Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A PUYO PUYO TETRIS 2 JÁTÉKMÓDJAI

A SEGA új Puyo PuyoTM Tetris® 2 előzetest adott ki, melyben bemutatta a különböző játékmódokat, köztük az új Skill Battle módot és internetes lehetőségeket. A Skill Battle módban a játékosok három fős csapatokat állíthatnak össze a választható karakterekből, és mérkőzhetnek meg egyedi képességeiket bevetve a Puyo Puyo vagy Tetris meccseken.

 TEDD MAGAD PRÓBÁRA AZ INTERNETEN!
Minden karakter egyetlen specialitással kezd és egyre hasznosabb képességeket tanul minél többet használod. A Skill Battle meccseken kulcsfontosságú a megfelelő képességekkel rendelkező karakterek kiválasztása a győzelemhez. Játék közben Puyokat pukkasztva és Tetris alakzatokat eltűntetve szemét Puyo blokkokat szórhatsz a másik játékos táblájára, amitől veszít életerejéből, ha pedig az 0-ra esik, te győztél.A Skill Battle újdonságai:Karakterképességek: Vess be hasznos karakterképességeket, hogy megfordíts bármilyen Skill Battle meccset többek között életerőd visszatöltésével, a Puyok színének megváltoztatásával, a Tetris alakzatok eltűntetésével és sok mással.
Szintlépés: Növeld karaktered HP, MP, Attack, Defense és Recovery szintjét a játék Adventure módjában előrehaladva.
Tárgykártyák: Erősítsd fel csapatod és fokozd karaktered státuszait tárgykártyákkal.A Puyo PuyoTM Tetris® 2 minden képességű játékosnak szórakoztató élményt kínál, köztük a League módokkal a tapasztaltabb, valamint a Free Play móddal az alkalmi játékosoknak.A korábbi játékok Puzzle League módjaira építve a játékban három további League került hozzáadásra, a Tetris League, a Puyo Puyo League és a Skill Battle League. Ezek a ligák kompetitív lehetőségeket biztosítanak a játékosoknak, ahol stratégiájukhoz és tehetségükhöz mérten nézhetnek szembe más profikkal a világ bármely tájáról. A Puyo PuyoTM Tetris®-ből már ismerős Free Play emellett egy jóval könnyedebb élményt nyújt bármilyen szabályokkal és a ranglista nyomása nélkül.Az internetes lehetőségek:  • Puzzle League: Kihívásra vágysz? A Puzzle League külön platformot kínál a magas szintű versengésnek: Puzzle League (szabadon választott Puyo Puyo vagy Tetris), Tetris League, Puyo Puyo League és Skill Battle League.
  • Free Play: A könnyedebb élményre vágyó rajongók a Free Play internetes módjait is élvezhetik. Játsszatok legfeljebb négyen a Versus, Skill Battle, Swap, Fusion, Party és Big Bang módokban testreszabható meccsbeállításokkal. Hozz létre egy szobát és hívd meg barátaidat egy kis közös játékra!
  • Challenge Rank: Oszd meg és mérd össze pontszámodat a világ játékosaival a különböző Challenge módokban, mint az Endless Fever, Endless Puyo, Tiny Puyo, Sprint, Marathon és Ultra. Az eredménytáblákon megvillanthatod legjobb pontszámodat és összemérheted versenytársaiddal.

MEGJELENÉST KÖVETŐ TARTALMAK
2020. december 8. csupán a kezdet a Puyo PuyoTM Tetris® 2 számára. A megjelenést követően a játékosok további új lehetőségekre, karakterekre és sok másra számíthatnak. További részletek egy későbbi időpontban várhatók.A Puyo Puyo Tetris 2 támogatni fogja az Xbox Series X Smart Delivery programját rögtön a megjelenéskor, biztosítva a játékosokat, hogy elég csupán egyszer megvenniük a játékot, hogy kedvenc Xbox konzoljukon élvezhessék. Emellett a PlayStation 4 verziót megvásárlók extra költség nélkül játszhatnak majd a PlayStation 5 változattal, mikor az megjelenik.*A Puyo Puyo Tetris 2 2020. december 8-án jelenik meg Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, valamint 2020 végén PlayStation 5-re.*Az ajánlat régiónként és formátumonként eltérhet.

 2020.10.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes