Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESEN A SAKURA WARS

A kapcsolatok gondos ápolást és átgondolt válaszokat igényelnek. A LIPS-rendszer segít a legjobb döntéseket meghozni a romantikus és baráti kapcsolatok kialakításához a Sakura Wars imádnivaló karaktereivel, akiket a LIPS-rendszerrel együtt közelebbről is megismerhetsz a játék legújabb előzetesében.

 

 

A LIPS-rendszerről

 

A LIPS-rendszer (Live & Interactive Picture System) a Sakura Wars egyik központi játékeleme, ami befolyásolja interakcióidat a karakterekkel és még környezeteddel is, valamint az események alakulására is hatást gyakorol. Az általában időérzékeny stílusú LIPS négy különböző esetben jelenik meg:

 

• Általános LIPS - A legismertebb fajta, mely során egy sor dialógus lehetőség közül kell választanod, vagy plusz opcióként a tartózkodás mellett is dönthetsz.
• Kattintós LIPS - Ezek általában különleges események során, szemtől szembeni párbeszédeknél fordulnak elő kontextusérzékeny akciókkal. Például egy karakter szájára kattintva kezdeményezhető vagy folytatható egy párbeszéd.
• Analóg LIPS - Olyan esetekben fordul elő, ha valaki a reakciódat kéri, és rajtad múlik, hogy mennyi érzelmet viszel bele válaszodba a képernyőn megjelenő mérő feltöltésével.
• Környezeti LIPS - A klasszikus point & click kalandjátékokhoz hasonlóan egy fejtörőt kell megoldanod, átvizsgálva környezeted nyomok után.

 

A Sakura Wars főbb jellemzői:

 

• Drámai karakterinterakciók - Ismerkedj meg a színes szereplőgárdával a dinamikus LIPS dialógusrendszeren keresztül, melynek révén az, amit és ahogy mondasz, nagy hatással van kapcsolataidra a harctéren és azon túl egyaránt.
• Izgalmas leszámolások - Csapattársaiddal kialakított kapcsolatod visszaköszön minden grandiózus ütközetben, melyek tele vannak gőz hajtotta mechákkal vívott akciódús küzdelmekkel.
• Briliáns anime látványvilág - A játék káprázatosan meganimált átvezetők, friss zenék, valamint anime és JRPG szakértők által megtervezett karakterek kíséretében kalauzol el az 1940-as évek vibráló színvilágú steampunk Tokiójába.


A Sakura Wars 2020. április 28-án fog megjelenni PlayStation 4-re.2020.03.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes