Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ELŐZETESSEL ÉS FORMÁBAN TÉRT VISSZA A TWIN MIRROR

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe a PC Gaming Show során örömmel fedte fel a többszörös díjnyertes Life is StrangeTM alkotói, a DONTNOD Entertainment következő narratív videojátéka, a Twin MirrorTM új előzetesét, a középpontban Sam Higgs összetett karakterével.

 

 

A Twin Mirror Epic Games disztribúciós partnerkapcsolatára építve a DONTNOD első alkalommal volt képes kiadóvá előlépni és kiterjeszteni a játék fejlesztési idejét. Ez az extra idő lehetővé teszi a csapatnak, hogy jobban formába öntsék kreatív látomásukat. Ezzel párhuzamosan a stúdió a játékhoz társproducert maga mellé szervezte a Shibuya Productions csapatát is. Annak érdekében, hogy biztosan felérjenek a narratív kalandjátékok közössége és a rajongói elvárásaihoz, teljesen átalakították az élményt, hogy lehetővé tegyék a játékosoknak, hogy megszakítás nélkül élvezhessék ezt a pszichológiai thrillert. Ennek eredményeként az eredetileg epizódikusra tervezett Twin Mirror egyetlen teljes élményként fog megérkezni 2020-ban.

 

Sam Higgs már végzett a nyugat-virginiai Basswood városával, de úgy tűnik az még nem végzett vele. Mikor az egykori oknyomozó riporter visszatér szülővárosába, hogy végső búcsút intsen legjobb barátjának, hamar egyértelművé válik, hogy egy könyvet meg lehetne tölteni problémás múltjával.

 

Arra kényszerülve, hogy szembenézzen múltjával, Sam most a szeretteivel való újbóli találkozás és a város sötét titkainak egyedi intellektuális képességeivel való felfedése között őrlődik. De honnan tudod kiben bízhatsz, mikor még az sem biztos, hogy magadban bízhatsz?

 

Nyomozása előrehaladtával Sam cselszövések hálójába botlik, ami átvezeti Basswood emlékezetes helyszínein és magához vonzza sokszínű lakosságát. Most ugyanaz a deduktív érvelés és emlékvizualizáció segíthet Sam-nek kibogozni ezt a rejtélyt és felnyitni az egyedi elmélye mélyén rejlő igazságot, ami sikeres oknyomozó újságíróvá tette.

 

Minden döntés, interakció és felfedezés befolyásolni fogja Sam nyomozásának irányát és végül meghatározza mennyit hajlandó feláldozni önmagából. Itt nincsenek jó vagy rossz válaszok, minden játékos egy valóban egyedi élmény részese lesz, amit saját döntései alakítanak.

 

A Twin Mirror 2020-ban jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A digitális PC verzió egy évig Epic Games Store-exkluzív lesz.

 2020.06.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes