Get Adobe Flash player

 

Hír - Új előzetest kapott a Forspoken!


A napokban mutatta be a SQUARE ENIX® a készülő Forspoken új sztori előzetesét. A játék 2022 tavaszán várható, a fejlesztője pedig a Luminous Prouctions. A videóból megtudhatunk új dolgokat a főszereplő Freyről; egy irányvesztett, makacs, de dörzsölt nőről, aki nehéz gyerekkora ellenére nem adta fel.


A videóban a játékosok láthatják, miként fog felépülni a harcrendszer, illetve azt is hogyan illeszkedik bele a varázslat. Útja során Frey elsajátítja majd a varázslás fontosabb ismereteit: a varázsigék használatát, a mágikus erő kezelését Mindezekre szüksége lesz, ha túl akar élni Athia gyönyörű, de veszedelmes földjén. Ahhoz, hogy átkelhessen Athaián és elérje célját, Freynek mágiával átitatott parkourral kell haladni, Ez a dinamikus és akrobatikus mozgás, felerősítve Frey mágikus képességeivel, lehetővé teszi a játékos számára, hogy könnyedén jusson keresztül a pályákon.


A trailerben kiemelve láthatjuk a többi fontosabb szereplőt is: Frey útitársát „Cuffot," a mágikus karkötőt, ami öntudattal bír és Jonathan Cake (Stargirl) hangján szólal meg. Cuff segít neki eligazodni Athia hatalmas világában. Szintén láthatjuk Tanta Sila karakterét, egy őrült hatalommániás uralkodót, ő a legveszedelmesebb Tanta (matriarka), akivel később Frey kénytelen lesz szembenézni. Tanta Sila hangját Jamina Gavankar (True Blood) adja.
Végül, de nem utolsó sorban, a bemutatóból megismerhetjük Keala Settle (The Greatest Showman) és Monica Barbaro (Top Gun: Maverick) karaktereit is: Johedy és Auden, két athiani, aki csatlakozik hozzánk utunk során.


A játék elkészítésében segédkezett többek közt a Rogue One: A Star Wars Story forgatókönyvírója, Gary Whitta,és a díjnyertes író/rendező Amy Henning (Uncharted-széria), aki a történet alapkoncepcióját alkotta meg, mielőtt átigazolt volna a Skydance New Media csapatába. Az ő helyét vette át Allison Riymer és Todd Stashwick (Shadowhunters / Devil Inside), akik egy izgalmakkal teli történetet alkottak önmagunk megismeréséről és a világban való helyünk megtalálásáról.


„A Forspoken megírása egy varázslatos élmény volt. A főszereplő Frey karaktere erős, komplex és a játékosoknak könnyű lesz azonosulniuk vele. Izgatottan várom, milyen élmény lesz a játékosok számára.", mondta Rymer. Stashwick hozzátette: Ahogy Frey számára, úgy nekünk is egy hosszú és fantasztikus utazás volt az elmúlt időszak. Alig várom, hogy a játékosok is átélhessék a történeteket, amiket számukra írtunk. Büszke vagyok arra, hogy ezen a projekten dolgoztam: egy kortárs, szórakoztató játékon, ami csavar egyet a fantasy műfaján is."


A SQUARE ENIX és a Luminous Productions azt is elárulta, hogy a játék zenéjét a BAFTA-díjas Bear McCreary (God of War [2018] és a The Walking Dead) illetve Garry Schyman (Bioshock-széria) készítették. A végeredmény a modern elektronikus hangzásvilág és a hagyományos fantasy zenék nem mindennapi keveréke lett.


„Hihetetlenül izgalmas élmény volt a Forspoken zenei anyagán dolgozni. Amikor elolvastuk a forgatókönyvet, mind a kettőnket lenyűgözött Frey dinamikus karaktere és történet hihetetlen dualitása: egyszerre modern és fantasy. Ezt a kettősséget szerettük volna mi is átültetni a zenébe.", mondta el McGreary és Schyman.
PlayStation®5 (PS5TM) konzolra tervezve, a Forspoken kihasználja a konzol teljes erejét és alátámasztja a Luminous Productions elveit: Adj olyan élményt, mint még soha. A játék természetesen PC-n is meg fog jelenni.


Várható megjelenés: 2022 tavasz.

 2021.09.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes