Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ ÉV, ÚJ KALANDOK VÁRNAK: A UBISOFT BEJELENTETTE, HOGY MÁRCIUS 17-ÉN ÉRKEZIK PC-RE A THE SETTLERS

ÚJ ÉV, ÚJ KALANDOK VÁRNAK: A UBISOFT BEJELENTETTE, HOGY MÁRCIUS 17-ÉN ÉRKEZIK PC-RE A THE SETTLERS

A játékosok egy új vidékre tartanak, és új kihívásokkal néznek szembe a zárt PC-s bétában, amely január 20-án kezdődik

A Ubisoft bejelentette a The Settlers régóta várt visszatérést: a valós idejű, az építésre kihegyezett stratégiában a játékosok egy teljesen új vidéken kell, hogy megvessék a lábukat, nyersanyagot gyűjtve közösségek építéséhez, a civilekből verbuválva katonai egységeket, hogy megvédjék településeiket.

 

A The Settlers megjelenése 2022. március 17-én esedékes Windows PC-re: a játék már előrendelhető a Ubisoft Connecten, az Epic Games Store-on, és hamarosan a hazai boltoknál. Ezen felül a játékosok résztvehetnek a január 20-án startoló zárt bétában is.

 

A Ubisoft Düsseldorf fejlesztésében készült The Settlers egy rebootként tér vissza, amit a The Settlers 3 és a The Settlers 4, a franchise két legnépszerűbb játéka inspirált. A játékosok a The Settlers egy teljesen új változatára készülhetnek, amely a Ubisoft saját motorjára, a Snowdrop Engine-re épült, így a The Settlers teljesen új szintet képvisel az RTS-műfajon belül. A tradícionális lés az új játékosok egyaránt átélhetik a gazdag és színes biomok látványát és a modernizált játékmenetet. A The Settlers három játékmódot kínál: egyszemélyes kampányt, valamint Onslaught és Skirmish-módot (Solo vs AI, co-op vs AI, Ai vagy PvP), akár nyolc játékos részvételével.

 

A The Settlersben az Elarik (a játék egyik frakciója) kénytelenek elhagyni otthonukat, és új, ismeretlen vidéken kell letelepedniük. Kaland vár rájuk, miközben új lakókba és kemény kihívásokba futnak útjuk során. A The Settlers összesen három játszható frakcióval rendelkezik: mindegyikük egyedi külsővel, játékstílussal, háttértörténettel rendelkezik.


A megjelenéskor a The Settlers három verzióban lesz elérhető:

• Standard Edition: Az alapjáték
• Explorer Edition: Az alapjáték, valamint fizikai és digitális extrák
• Deluxe Edition (digitális): Az alapjáték, a deluxe csomag és egyéb digitális extrák.

 

A zárt bétában résztvevő játékosok az alábbiakra számíthatnak: Tutorial, két játszható frakció, 2 Skirmish-mód (1v1, 2v2). A játékosok a zárt bétát korlátlan ideig érhetik el január 20-24 között mind az Epic Games Store-on, mind a Ubisoft Connecten. A zárt béta előtöltésére január 18-tól lesz lehetőség.

Regisztrálj a zárt bétára: https://thesettlers.com2022.01.14
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes