Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ HARCOS LÉP A MORTAL KOMBAT 11 RINGJÉBE

A Mortal Kombat 11 Pro Kompetition esport sorozat bajnoki döntője, a Final Kombat 2020 keretében a Warner Bros Interactive Entertainment és a NetherRealm Studios új Mortal KombatTM 11 előzetest adott ki, amiben bemutatkozott Todd McFarlane közönség kedvenc képregény karaktere, Spawn. Az új videó felfedi a Mortal Kombat 11 legújabb harcosának ikonikus külsejét jellegzetes köpenyével, láncaival, baltájával és sok egyébbel együtt, melyek mindegyike a játékosok halálos játékszere lesz ellenfeleikkel szemben. Az előzetesben felhangzik továbbá a Trivium heavy metal banda korábban ki nem adott „Scattering the Ashes" és „IX" száma is.

 

 

A korábban Al Simmons néven ismert Spawn az amerikai kormány egyik legkiválóbb katonája és leghatásosabb bérgyilkosa volt, míg egy nap kegyetlenül ki nem végezték saját emberei. A sötétség erőivel kötött egyezsége részeként azonban visszatért a síron túlról a Pokol legmélyének lényeként - Hellspawn - újjászületve, most pedig a Mortal Kombat 11 harcosaival készül szembenézni.

 

Spawn hangját az Emmy-díjas HBO animációs sorozat, a „Todd McFarlane's Spawn" eredeti szinkronszínésze, Keith David kölcsönzi. Az új vendégszereplő a korai hozzáférés részeként a Kombat Pack tulajdonosok számára már 2020. március 17-én elérhető lesz, 2020. március 24-től pedig szélesebb körben is. A Kombat Pack tulajdonosok számára továbbá ugyancsak 2020. március 17-től válik elérhetővé az új Spawn inspirálta „Hellspawn" Jacqui Briggs, valamint a Matinee Skin Pack részeként az „Osh Tekk Vandal" Kotal Kahn, a „Swashbuckler" Erron Black és a „Space Marine" Jacqui Briggs kosztüm is.

 

A Mortal KombatTM 11 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

 2020.03.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes