Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ JÁTÉKMÓDOT HOZ AZ ASSASSIN’S CREED VALHALLA KÖVETKEZŐ FRISSÍTÉSE

A Ubisoft bejelentette, hogy már elérhető az Assassin's Creed® Valhalla új frissítése, ami további ingyenes tartalmakat hoz minden játékosnak: egy új játékmódot, Jomsvikig frissítéseket, új képességeket és jutalmakat, valamint két új feloldható épületet - River Raid Dock, Jomsviking Hall - a Településre.

 

 

A River Raids a játék egy permanens kiegészítése és egy újrajátszható mód, ami tovább gazdagítja az Assassin's Creed Valhalla portyázó élményét. A mód tartalma:

 
• Magastétű fosztogatások egyedi térképekkel és jutalmakkal, amiken a játékosok kedvükre portyázhatnak anélkül, hogy hatással lennének fő játékállásukra és angliai szövetségeikre. Az eredeti fosztogató funkcióval ellentétben a portyázó csapat átmenetileg eleshet, ha a játékosok nem élesztik fel őket időben.
• A Jomsviking Csapat: A toborzott Jomsviking (játékosok által készült online) harcosokat a játékos személyes Jomsviking hadnagya vezeti.
• Egy új hosszúhajó: Egy vadonatúj, testreszabható, River Raids-exkluzív hosszúhajó, aminek raktere fejleszthető, hogy még több alapanyagot hozhass vissza vele a River Raids portyázásokból.Az új Jomsviking Hall az első szezonban három fejlesztési szinttel rendelkezik, ami minél nagyobb, annál magasabb rangú felfogadható Jomsviking harcosokat fog bevonzani a játékosoknak. Emellett új Jomsviking rangok is bevezetésre kerültek, a magasabb rangú Jomsvikingeknek pedig nagyobb a túlélési esélye a River Raids módban.Anglia első narratív fejezeteinek egyike, a Grantebridgescire vagy a Ledecestrescire teljesítését, barakkjuk felépítését és Jomsviking hadnagyuk felfogadását követően a játékosok egy Vagn nevű új NPC-vel és Jomsviking fosztogatóival fognak találkozni, akik bevezetik őket a River Raids játékmódba. A módban bemutatkozik továbbá három lerohanható helyszínekben és zsákmányolható kincsekben bővelkedő térkép is Anglia tengerpartjain.Végül a frissítés további képességeket és jutalmakat is hoz:
• The Saint George Páncélszett és Great Sword
• 3 új monostorokban elrejtett képesség
• 2 új Település épület
• Egy új hosszúhajó és karakter kozmetikai szettA River Raids az Assassin's Creed Valhalla első szezonjának legújabb bővítése a játék megjelenést követő élményeinek részeként, amik számos ingyenes, játékmenetre és világfejlődésre fókuszáló tartalmakat tartogatnak a játékosoknak egész 2021-en át.
Az Ostara névre keresztelt második szezon 2021 márciusában veszi majd kezdetét, első frissítése pedig egy fesztivált hoz a Településre, valamint egy a Valhalla központi harci élményeire építő új játékmódot, illetve új felszerelést és kozmetikai tárgyakat. Részletek az Assassin's Creed Valhalla első, 2021 tavaszán érkező Wrath of the Druids kiegészítőjéről egy későbbi időpontban várhatók.A Ubisoft Montreal* által fejlesztett Assassin's Creed Valhalla egy lebilincselő élményt kínál a játékosoknak, melyben a kilencedik századi Norvégia végtelen háborúi és fogyatkozó készletei elől menekülő legendás viking harcos, Eivor szerepét ölthetik magukra. A játékosok egy átdolgozott kétkezes harcrendszerrel megtapasztalhatják a viking harcosok kegyetlen harcstílusát és olyan új játékmechanikákkal ismerkedhetnek meg, mint a fosztogatások, az ostromok és a település, valamint az átdolgozott fejlődési- és felszerelésfejlesztési rendszer. A politikai szövetségek, harci döntések és dialógus választások befolyásolják az Assassin's Creed Valhalla világát, így a játékosoknak megfontoltan kell választaniuk, hogy megvédjék klánjuk otthonát és jövőjét.Az Assassin's Creed Valhalla országszerte kapható PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. További információkért látogass el a https://www.ubisoft.com/en-gb/game/assassins-creed/valhalla oldalra.*A Ubisoft Sofia, Singapore, Montpellier, Barcelona, Kyiv, Bordeaux, Shanghai, Chengdu, Philippines, Quebec, Bucharest, Saguenay, Winnipeg és Pune stúdiói, valamint külső partnerük, a Sperasoft közreműködésével.2021.02.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes