Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ NARRATÍV ELŐZETESEN A MAFIA: DEFINITIVE EDITION

A 2K és a Hangar 13 a Gamescom élő műsora, az Opening Night Live keretében új narratív Mafia: Definitive Edition előzetest mutatott be „A Life of Reward Too Big to Ignore" címmel, melyben a főszereplő Tommy Angelo egy fontos leckét tanul meg: az ára ellenére a Családhoz való hűség olyan gazdagságot és hatalmat hozhat neki, amit taxisofőrként sosem engedhetne meg.

 

 

A 2020. szeptember 25-én megjelenő Mafia: Definitive Edition, az eredeti Mafia átfogó, az alapoktól felépített újrafeldolgozása új dialógusokkal frissített forgatókönyvvel, kibővített háttértörténetekkel és plusz átvezetőkkel, mindez vadonatúj játékmenet szakaszokkal és funkciókkal kibővítve, filmszerűen életre keltve és más újdonságokkal. Ez az a Mafia, amire a játékosok emlékeznek, csak sokkal több annál.

 

A Mafia: Definitive Edition önállóan és a Mafia: Trilogy részeként is megvásárolható lesz, melynek tartalma:

 

• Mafia: Definitive Edition - A közkedvelt klasszikus alapoktól felépített újrafeldolgozása.
• Mafia II: Definitive Edition - A közönség kedvenc ultra-HD felújítása.
• Mafia III: Definitive Edition - A díjnyertes narratív mestermű újrabemutatása.

 

A Mafia II: Definitive Edition és a Mafia III: Definitive Edition tartalmazza az összes eredeti bónusz tartalmat, a Mafia II: Definitive Edition esetében mindezt teljesen felújított 4K kompatibilis látványvilággal.

 

A Mafia: Trilogy és a Mafia: Definitive Edition 2020. szeptember 25-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.08.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes