Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ RESIDENT EVIL VILLAGE DEMÓT ÉS MÁS ÚJDONSÁGOKAT MUTATOTT BE AZ ÚJ RESIDENT EVIL SHOWCASE

A Capcom legújabb Resident EvilTM Showcase előadása a várva várt túlélőhorror, a Resident EvilTM Village számos újdonságát fedte fel más a sorozattal kapcsolatos hírek kíséretében. A rejtélyes falu új területeit és ellenfeleit bemutató új előzetes és játékmenet felvétel mellett a Capcom megerősítette, hogy a népszerű „The Mercenaries" játékmód is visszatér a Resident Evil Village részeként. A kiadó továbbá bejelentette, hogy a játék limitált idejű új demója 2021. május 2-tól lesz elérhető minden platformon, a PlayStation játékosoknak pedig korai hozzáférésben már 2021. április 18-tól. A Resident Evil-sorozat 25. évfordulójának ünneplése továbbá egész évben új módokon és élményekkel folytatódik számos partnerrel.

 

Resident Evil Showcase | April 2021

 

A Resident Evil Village legújabb előzetese még mélyebb betekintést ad a játéknak otthont adó faluba és annak változatos helyszíneibe és ellenfeleibe. Az új videóban egy hatalmas földalatti gyárra utaló jelek is feltűnnek, ami talán humanoid lények tömeggyártására szolgálhat, és egy nagy ember alkotta tó, ami éppen csak elfed egy kolosszális víziszörnynek tűnő lényt. A januári Resident Evil Showcase keretében bemutatkozott rejtélyes férfi neve, mint kiderült Heisenberg, és bár nevét már ismerjük, szerepe még mindig tisztázatlan Ethan Winters küldetésén, hogy megtalálja lányát. A sorozat veteránja, Chris Redfield ugyancsak feltűnik kérdéses motivációktól vezérelve, tovább fokozva titokzatos szerepét a játékban.

 

Resident Evil Village - 4th Trailer

 

Az akciónak nincs vége Ethan történetének befejeztével sem. A közönség kedvenc „The Mercenaries" várva várt visszatérésével rengeteg tartalom és jutalom vár a játékosokra, ami változatosságot és újrajátszhatóságot is kínál a Resident Evil Village történetén túl. Ebben a fő kampány teljesítését követően megnyíló módban a játékosoknak egyre nehezedő kihívásokkal kell szembenéznie, még mielőtt kifutnának az időből. A fő játék kereskedője, Duke ebben a módban is feltűnik, fegyverek és fejlesztések széles kínálatával segítve a játékosok túlélését, akik emellett képességeket szerezve fokozhatják fegyvereiket és fizikai adottságaikat. A játékosokon múlik, hogy milyen arzenállal és taktikával teljesítik a küldetéseket.

 

Resident Evil Showcase | April - The Mercenaries

 

A merész játékosok már a Resident Evil Village 2021. május 7-i megjelenése előtt belekóstolhatnak a rájuk váró akciódús borzalmakba, és felfedezhetik a falu és a kastély területét legfeljebb 60 percig egy limitált idejű demóban PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt. A mutliplatform demó 2021. május 2-án 14:00-tól 24 óráig lesz elérhető, valamint 2021. április 30-án 14:00-től előtölthető.

 

Resident Evil Showcase | April - Gameplay Demo Reveal

 

Ezt megelőzően a PlayStation 5 és PlayStation 4 játékosoknak két korai hozzáférésű lehetőség során 8 órán keresztül lesz alkalma 30 percet játszani mindkét helyszínen. Az első a falu részt mutatja be 2021. április 18-án 19.00-tól és már elő is töltheti. A másodikban a kastély területe fedezhető fel 2021- április 25-én 19:00-től, ami már szintén előtölthető.

 

A Resident Evil-sorozat idén ünnepli 25. évfordulóját, ami számos további bejelentéssel folytatódik. A Resident Evil Showcase keretében a Capcom bejelentette, hogy a rajongók hamarosan teljesen új szemszögből élhetik át a közkedvelt Resident EvilTM 4-et, amikor megérkezik az újgenerációs VR készülékre, az Oculus Quest 2-re. További részletek az Oculus Gaming Show keretében várhatók 2021. április 22-én 00:01-től. A kiadó a Resident Evil kollaborációját is folytatja az ipar jelentős IP-ivel, melynek részeként a Capcom túlélőhorrorja hamarosan a Behaviour Interactive aszimmetrikus horrorjátéka, a Dead by Daylight világába is megérkezik. Emellett az előadás keretében a Netflix új anime sorozata, a RESIDENT EVIL: Infinite Darkness új előzetese is bemutatkozott.

 

Resident Evil: Infinite Darkness | Character Trailer | Netflix

 

A műfajt meghatározó túlélőhorror Resident Evil-sorozat nyolcadik fő játéka, a várva várt Resident Evil Village 2021. május 7-én fog megjelenni PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re, Xbox One-ra és PC-re. A játék PlayStation 4 változatával rendelkezők ingyenesen frissíthetnek majd a digitális PlayStation 5 verzióra*, az Xbox Series X és Xbox One verzió pedig Smart Delivery támogatással rendelkezik. A Resident Evil Village vásárlók emellett ingyenesen elérhetik a Resident Evil Re:Verse többjátékos élményt.A Resident Evil Village 2021. május 7-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra.*Az ajánlat régiónként eltérhet. Lemezes változat esetén az ajánlat érvényesítéséhez lemezmeghajtóval rendelkező PlayStation 5 konzol szükséges.2021.04.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes