Get Adobe Flash player

 

Hír - ÚJ VIDEÓJÁTÉKBAN TÉR VISSZA A GALÁD CSALÁD

A vezető szórakoztatóipari cég, a Metro Goldwyn Mayer (MGM), a családbarát szórakoztató termékek világszerte vezető kiadója, az Outright Games, és a PHL Collective fejlesztőstúdió izgatottan jelenti be a The Addams Family: Mansion Mayhem-et. Ebben az animációs filmsorozaton alapuló, vadonatúj videójátékban egy új kalandra indul az ikonikus galád család 2021. szeptember 24-én PlayStation 4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en és digitálisan PC-n.

 

The Addams Family: Mansion Mayhem - Announcement Trailer

 

Ebben a fergeteges 3D-s platformer kalandban a játékosok Wednesday, Pugsley, Gomez és Morticia szerepét ölthetik magukra, akár egyszerre négyen egy kooperatív családi mókában. Segítsd az Addams családnak megmenteni kúriájukat a rejtélyes látogatóktól, akik el akarják foglalni. Fedezd fel otthonuk legsötétebb mélységeit, varázslatos titkait és fedezd fel rejtélyeit a karakterek különböző speciális képességével, köztük Gomez Mazurka szablyájával, és Wednesday házi polipjával, Szókratésszel. Oldjatok meg közösen fejtörőket és keressetek relikviákat, amik felfedik a kúria hajmeresztő történelmét!Főbb jellemzők:• CSATLAKOZZ A CSALÁDHOZ - Ugorj fejest az Addams Family nem mindennapi világába egy a nagysikerű animációs filmsorozaton alapuló eredeti történetben!
• MENTSD MEG A KÚRIÁT - Rakd össze Addamsék kastélyának hátborzongatóan izgalmas történelmét ebben a 3D-s platformer kalandban.
• VERSENGJ MINIJÁTÉKOKBAN - Ugorj, lökdösődj és versengj a győzelemért!
• EGYEDÜL VAGY KÖZÖSEN - Fedezd fel az Addams kúriát egyedül, vagy akár négyen együtt ugyanazon kijelzőn!A The Addams Family: Mansion Mayhem lesz 2001 óta az első konzolokra megjelenő Addams Family videójáték. Az Addams Family időtlen vonzereje már generációk óta tart, és rengeteg rajongóval büszkélkedhet fülbemászó főcímdalának és színes szereplőgárdájának köszönhetően. A képregényként debütáló sorozat TV-műsorokat, filmeket, képregényeket, játékokat és ajándéktárgyakat inspirált több, mint 80 éve tartó félelmetes népszerűségével. A család 2019-ben tért vissza az „Addams Family - A galád család" animációs filmmel, mely sztároktól hemzsegő szereposztásával hatalmas sikereket ért el a jegypénztáraknál, világszerte több, mint 200 milliós bevételt termelve. A film folytatása, a „The Addams Family 2" várhatóan idén októberben fog debütálni.„Rendkívül izgalmas első alkalommal együtt dolgozni nem csak az MGM-mel, de a The Addams Family-n is, ami minden idők egyik legnagyobb családi szórakoztató márkája." mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Számunkra igazi megtiszteltetés, hogy egy izgalmas családi kalandjátékot készíthetünk a popkultúra egyik legikonikusabb és legidőtállóbb családjával."„A The Addams Family generációkon és kontinenseken túlnyúló rajongói bázisa mindig újabb lehetőségeket keres a kapcsolatra a karakterekkel és a történettel" mondta Robert Marick, az MGM Global Consumer Products & Experiences ügyvezető alelnöke. „Az Outright Games új játékának megjelenésével lehetőséget biztosítunk a rajongóknak, hogy az idén ősszel érkező filmen túl is élvezzék Wednesday, Pugsley, Gomez és Morticia hátborzongatóan bájos társaságát."

 

Az The Addams Family: Mansion Mayhem 2021. szeptember 24-én érkezik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és digitálisan PC-re.2021.05.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes