Hír - UTAZZ A CSILLAGOK KÖZÖTT A STAR OCEAN THE DIVINE FORCE DEMÓJÁBAN

UTAZZ A CSILLAGOK KÖZÖTT A STAR OCEAN THE DIVINE FORCE DEMÓJÁBAN

 

Éld át az egyik főszereplő, Raymond Lawrence történetét PlayStation®5 (PS5TM) PlayStation®4 (PS4TM), Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon

 

A SQUARE ENIX® bejelentette, hogy egy ingyenes demó vált elérhetővé a STAR OCEAN® THE DIVINE FORCETM címhez, amely már elérhető PlayStation®5 (PS5TM), PlayStation®4 (PS4TM), Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon. Éld át a játék kezdetét a játék október 27-ei megjelenése előtt.

 

A tri-Ace Inc. által fejlesztett STAR OCEAN THE DIVINE FORCE egy új fejezet a galaktikus történelemben, és egy izgalmas történetet fog elmesélni, amelyben keverednek a science fiction és a fantasy elemei. A játék két főszereplővel rendelkezik, így a játékosok választhatnak közülük és élvezhetik Raymond, az Ydas nevű kereskedőhajó kapitányának történetét, vagy Laeticia, az Aster IV nevű, fejletlen bolygó hercegnő-lovagjának sztoriját. A sors összehozza Raymondot, Laeticiát és számos más szövetséges karaktert, akik mind az elismert művész, Akiman (STAR OCEAN: Integrity és Faithlessness, STREET FIGHTER széria) munkái.

 

A demóban a játékosok átélhetik Raymond történetének elejét, amellyel páratlan lehetőséget kapnak, hogy betekintést nyerjenek ebbe a kiterjedt sci-fi fantasy világba, mely tele van gyors, akcióval teli harcokkal, rengeteg felfedezési lehetőséggel és egy eredeti történettel.*

 

A STAR OCEAN THE DIVINE FORCE dobozos kiadást kap PS5TM, PS4TM, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra.
További információkért látogass el a hivatalos weboldalra: https://www.square-enix-games.com/en_GB/games.

 

*A demó a teljes játék egy részét tartalmazza és újra lett szerkesztve, így néhány funkció korlátozásokkal elérhető. A történeti előrehaladás és a karakter szintek nem vihetők át a teljes játékba.

 

Hasznos linkek:
STAR OCEAN Twitter: @StarOcean
STAR OCEAN Facebook: @StarOcean
SQUARE ENIX YouTube: www.youtube.com/SquareEnixNA
#StarOcean2022.09.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes