Hír - VADÁSSZ SZELLEMEKRE A TWO POINT CAMPUS ÚJ “SCHOOL SPIRITS” DLC-JÉBEN

VADÁSSZ SZELLEMEKRE A TWO POINT CAMPUS ÚJ "SCHOOL SPIRITS" DLC-JÉBEN

 

Egy szellemes kiegészítő válik a tananyag részévé

 

A Two Point CampusTM lerázza megáról az ektoplazmát a legújabb kurzusára. A Two Point Studios Limited és a SEGA Europe Limited büszkén mutatták be a Two Point Campus: School Spirits-t, a népszerű egyetemmenedzsment játék legújabb DLC-jét, amely március 15-én válik elérhetővé.

 

Nézd meg a bejelentő trailert itt: https://youtu.be/JSP3FwdOdrg

 

A diákokat a Lifeless Estate-be viszik, ahol a szokásos kísérteties csendet megzavarja valami paranormális kártevő. A birtok örökösnője bár már rég halott, de így is két új, élettel teli új kurzust kínál, valamint találkozhatsz néhány új tanulói archetípussal, valamint kísértetiesen jó új tárgyakkal.

 

Azonban nem csak a diákok szellemeskedhetnek. A legújabb DLC-exkluzív kihívás módjában, a gondnokok szervezete azt a megbízást kapta, hogy felszámoljanak minden spektrális csapást, szóval fogd a szellemporolódat és harcold végig az iskolai évet, hogy kísértet mentesítsd a kampuszod és kapj el, amennyit csak tudsz! Tényleg meg kellene emelni ezeknek az embereknek a fizetését.

 

Számos mókás és különös felfedezhető kurzussal, a játékosoknak mindent meg kell adni a diákjaiknak és tanáraiknak, hogy segítsék őket a tanév sikeres teljesítésében. A Two Point Campus: School Spirits már előrendelhető Steamen és a Microsoft Store-on. Azok a játékosok, akik a DLC-t március 21-ig megveszik, 10 % kedvezményre tehetnek szert PC, PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series X|S és Nintendo Switch platformokon.2023.03.08
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes