Get Adobe Flash player

 

Hír - Vesd bele magad egy furcsa párhuzamos világba a DIGIMON SURVIVE-ban július 29-én

Vesd bele magad egy furcsa párhuzamos világba a DIGIMON SURVIVE-ban július 29-én


A vezető videojátékkiadó és fejlesztő, a Bandai Namco Europe S.A.S. bejelentette, hogy a DIGIMON SURVIVE, a hibrid vizuális novella és taktikai RPG július 29-én jelenik meg PlayStation®4 (PlayStation® 5 kompatibilitással), Xbox One (Xbox Series X|S kompatibilitással) és Nintendo SwitchTM platformokon, valamint PC-n. A játék már előrendelhető.

 

A DIGIMON SURVIVE egy rejtélyes világba kalauzolja el a játékosokat, amely tele van veszélyes szörnyekkel és halálos csatákkal, és amely próbára teszi majd a túlélési készségeiket. A főhős, Takuma Momozuka szerepében a játékosoknak lehetőségük lesz, hogy közvetlenül befolyásolják a kalandjuk végkimenetelét a különböző döntéseknek köszönhetően, mint például, hogy hogyan fejlődjön a Digimonjuk, hogyan kötődnek majd az NPC-khez és még sok más.

 

További információkért a DIGIMON SURVIVE-val és a Bandai Namco Europe további termékeivel kapcsolatban látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a játék Twitter fiókját: https://twitter.com/digimon_games.2022.06.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes