Get Adobe Flash player

 

Hír - VILÁGPREMIER: ÍME AZ ELSŐ DAL A KING’S BOUNTY II HIVATALOS ZENEI ANYAGÁBÓL

A dalt a díjnyertes zeneszerző és producer, Raney Shockne írta. Los Angelesben élve Shockne írt már dalokat és dolgozott producerként együtt Pitbullal, Giorgio Moroderrel, Britney Spearsszel, Foxesszel, és Matthew Komával is, emellett több, mint 30 film és 100 televíziós műsor zenéje is köthető a hozzá. Neve a videojátékos körökben sem ismeretlen, a játékosok a Dragon Age: Inquisition Bards Songs-jaiban, a CyberPunk 2077 kiegészítő darabjaiban, a Star Wars Battlefront II-ben, a Tron Run/r-ben és a The Sims franchise-ban hallhatták már a zenéjét.


A szerzemény meghallgatható itt: https://youtu.be/kQnSVt34M-Y


A Greflet's Song előadója az elismert orosz zenész és YouTube sztár, Alina Gingertail, aki az őrülten népszerű feldolgozásaival, amiket játékok, filmek és tévéműsorok dalaihoz készített, 1.3 millió feliratkozót gyűjtött a csatornájára.

"Már nagyon régóta nem voltam ennyire izgatott. Annyi éven át vettem fel a feldolgozásaimat a kedvenc videojátékos dalaimból, és most eljött a pillanat, hogy büszkén bemutathassam az első eredeti dalt a King's Bounty II hivatalos zenéjéből, amit a híres zeneszerző-producerrel, a Dragon Age: Inquisition 'Sera Was Never'-jének és más nagyszerű zenék szerzőjével, Raney Shockne-val alkottunk meg," mondta Alina Gingertail.

"A srácok a King's Bounty II csapatából esélyt adtak nekem, hogy együtt dolgozhassak Raney-vel az játék zenéjén! Nagyon izgatott vagyok, és már alig várom, hogy bemutathassuk az összes dalunkat, és én magam is játszhassak a játékkal és bejárhassam Nostriát! Úgy hallottam, hogy a játék világa elég nagy, a sztori epikus és a taktikai csaták nagyszerűek... de addig is, hallgassátok az új dalt. Nostriáért!"

A King's Bounty II augusztus 24-én jelenik meg Xbox One-ra, PlayStation 4-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Találj más Huntereket a King's Bounty közösségben a Facebook-on, Twitter-en, VK-n, Instagram-on, és YouTube-on. Hogy még többet megtudhass a King's Bounty II-ről, látogass el a hivatalos oldalra: http://www.kingsbounty2.com.

 

 2021.07.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes