Get Adobe Flash player

Assassin's Creed: The Rebel Collection (NS)

 

Ugorj fejest két páratlan Assassin's Creed kalandra egyetlen csomagban, végre bárhol bármikor!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2019.12.06
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Éld át a díjnyertes Assassin's Creed franchise játékélményét bárhol és bármikor. Az Assassin's Creed®: The Rebel Collection két akciódús játékot és azok egyszemélyes letölthető tartalmait kínálja egyetlen csomagban. Válj a Karib-tenger legrettegettebb kalózává az Assassin's Creed® IV Black Flag®-ben, vagy légy te a legkiválóbb aszaszin-vadász az Assassin's Creed® Rogue-ban.
Ezen exkluzív gyűjtemény a Nintendo SwitchTM rendszerhez készült funkciókat is támogatja, úgymint: handheld-mód, HD rezgés, az érintőképernyő használata, optimalizált HUD, vagy a mozgásérzékelős célzás.

 

Az Assassin's Creed®: The Rebel Collection az Assassin's Creed® IV Black Flag®-et és annak letölthető tartalmait, valamint az Assassin's Creed® Rogue-ot tartalmazza.

 

 

ASSASSIN'S CREED® IV BLACK FLAG®


• A FÉKTELEN LÁZADÓ - Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, mégis brutális kalózkapitány bőrébe, akit az asszasszinok képeztek ki, és egyformán halálosan bánik, az Asszaszin rend hagyományos pengéjével, és a kalóz fegyverekkel.

 

• FEDEZD FEL A JÁTÉK LEHETŐSÉGEKKEL TELI NYÍLT VILÁGÁT - Az eddigi legrészletesebb, és legváltozatosabb Assassin's Creed világ tárul a szemed elé, Kingstontól Nassauig 50 különböző helyszínen élheted a kalózok mindennapjait. Többek között:
- Víz alatti hajóroncsokat foszthatsz ki,
- Nyüzsgő városokban végezhetsz a templomosokkal,
- Rejtett őserdőkben vadászhatsz ritka állatokra,
- Elhagyott, és elfeledett romok között kereshetsz kincseket,
- Eldugott öblöket használhatsz búvóhelyül.

 

• VÁLJ A KARIB TENGER LEGRETTEGETTEBB KALÓZÁVÁ - Hajód nyomában járjon rettegés! Rabolj és fosztogass, hogy ez összes erőforrás rendelkezésedre álljon ahhoz, hogy az ellenséges hajókat sikeresen legyőzd. A hajó fejlesztése, nélkülözhetetlen eleme Edward játékbeli fejlődésének. Foglalj el hajókat, toborozz tengerészeket, hogy bővüljön a csapatod, és legyetek részesei, egy hihetetlen kalandnak.

 

• ÉLD ÁT A KALÓZ FANTÁZIA MÖGÖTTI NYERS VALÓSÁGOT - Miközben felfedezed, és átéled azokat a fantasztikus eseményeket, amik a Kalózok Aranykoraként emlegetett időszakot meghatározták, olyan hírhedt és legendás gazfickók között találod magad, mint Feketeszakáll, Calico Jack vagy Benjamin Haringold.

 

TÖBBJÁTÉKOS ÉLMÉNY - Harcolj vagy lépj szövetségre, a barátaiddal a többjátékos módban. Válassz a hihetetlenül sokszínű karakterek közül, és küzdjetek életre, halálra.

 

ASSASSIN'S CREED® ROGUE

 

• Válj a legfélelmetesebb vadásszá! - A sorozat történetében elsőként egy Templomos szemszögéből élheted át a játék eseményeit. Irányítsd Shay-t, aki a mesteraszasszinok gyilkos képességei mellett a Templomosok eddig soha nem látott készségeivel és fegyvereivel is rendelkezik:
o Használd Shay halálod puskáját a harc során a közeli és távoli célpontok ellen. Tereld el ellenségeid figyelmét, végezz velük, vagy zavard össze őket a különleges lőszerek és gránátok segítségével.
o Védekezz sasszem képességeddel a rejtőzködő aszasszinok ellen. Folyamatosan pásztázd környezeted, hogy felfedezd a háztetőkön, a tömegben és az árnyékok közt bujkáló orgyilkosokat.

 

• Merülj alá a sötétségbe! - Légy Shay átalakulásának tanúja, hogyan lesz az egykor kalandvágyó asszaszinból zord és megalkuvást nem ismerő Templomossá, aki korábbi testvérei életére tör. Nézd végig, hogy milyen események indították el Shay-t a Templomosok sötét útján, mely örökre megváltoztatta a Aszasszin Testvériség sorsát.

 

• Új és továbbfejlesztett tengeri játékmenet - Bonts vitorlát és hajózd át széltében és hosszában az Észak Atlanti-óceán jeges vizeit a Morrigan fedélzetén. Az Assassin's Creed IV Black Flag díjnyertes hajózási rendszerét továbbfejlesztve, az Assassin's Creed Rogue a következő újdonságokkal rendelkezik:
o Új ellenséges taktikák: Védd magad az aszasszinokkal szemben, akik megpróbálnak feljutni a fedélzetre, hogy legyűrjék a legénységet. Küzdj meg velük gyorsan, mielőtt túl sok tengerészedet megölnék.
o Új fegyverek: Lángoló olaj, amely a tengeren szétterülve felégeti az ellenséges hajókat, vagy a sorozatlövő ágyú, amely képes folyamatos géppuskaszerű tüzet zúdítani ellenfeleidre.
o Egy sarkvidéki világ tele lehetőségekkel: Törj utat a jégtáblák közt és fedezz fel rejtett helyszíneket, vagy használd a jéghegyeket fedezékként a tengeri csaták során.

 

• Fedezz fel egy hatalmas és nyílt világot! - Shay története három egyedi helyszínre vezet:
o Az Atlanti-óceán északi vizei: Az antarktisz fagyos szeleit és tornyosodó jéghegyei várnak ezen a hatalmas játszótéren.
o A folyóvölgy: Az amerikai peremvidék hatalmas és változatos területe, amelyet a folyókon de a szárazföldön is haladva felfedezhetsz
o New York City: A világ egyik leghíresebb városának 18. századi hű mása.