Get Adobe Flash player

Bakugan: Champions of Vestroia (NS)

 

Lépj be a Bakugan-univerzumba, és vidd magaddal bárhová izgalmas összecsapásait Nintendo Switch-en!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2020.11.06
Kiadó Warner Bros Interactive
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Bakugan: Champions of Vestroia egy vadonatúj akció-szerepjáték egy a népszerű TV-sorozaton alapuló eredeti történettel, ami első alkalommal hozza el a Bakugan-univerzumot Nintendo Switch-re. A kaland egy izgalmas Bakugan utazásra viszi a játékosokat, ahogy Bakugan nevű nagyhatalmú lényekkel barátkoznak össze, felszerelik és testreszabják Bakugan csapataikat az izgalmas taktikus küzdelmekre, és elsajátítják képességeiket, hogy megszerezzék a Champion of Vestroia címet. A játékosok emellett az interneten keresztül is összecsaphatnak másokkal a többjátékos módban.

 

Sajátítsd el a Bakugan harci képességeket: Válj a Bakugan Brawl meccsek hősévé a játék kompetitív és mély akció harcrendszerével, ahogy felépíted a legjobb Bakugan csapatot. A felfedezés és a küldetések teljesítése során új Bakuganokra tehetsz szert, ha összebarátkozol velük. Növeld szintjüket a Bakugan Brawl meccseken harcolva és nézd, ahogy továbbfejlődve még erősebbé válnak.

 

Építsd meg a tökéletes csapatot: Állítsd össze három legerősebb Bakugan harcosod egyedi testreszabható képességeikkel, a tökéletes összhangért pedig szereld fel őket Baku-Gear felszereléssel. A Bakuganok különböző frakciókba tartoznak, ami meghatározza erősségeiket és gyengéiket, mely egy újabb stratégiai réteget ad a küzdelmekhez.

 

Számos felfedezésre váró helyszín: Járd be a más-más harci környezettel rendelkező, különböző kerületekre osztott 3D-s világot, ahol interakcióba léphetsz más karakterekkel, küldetésekre indulhatsz, és Bakugan csapatoddal olyan tájakat fedezhetsz fel, mint egy napos vízpart, egy nyüzgő belváros és egy ellenfelekkel teli gyár.

 

Küzdj meg a világgal: Tedd próbára képességeidet a világ ellen az internetes többjátékos összecsapásokban, a kalandjaid során edzett Bakugan csapatodat bevetve.