My Friend Pedro (NS)

 

A My Friend Pedro egy erőszakos balett a barátságról, a képzeletről és egy férfi küzdelméről, aki mindenkit el akar pusztítani, aki az útjába került, mindezt egy élő banán parancsára.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2023.05.05
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A My Friend Pedro egy erőszakos balett a barátságról, a képzeletről és egy férfi küzdelméről, aki mindenkit el akar pusztítani, aki az útjába került, mindezt egy élő banán parancsára. A megosztott célzás, a lassított felvételek és a jó öreg, stílusos, ablakon való beugrás stratégiai felhasználása egyre szenzációs akciójeleneteket hoz létre az erőszakos alvilágban vívott harcok során.

 

Tartalmazza a My Friend Pedro alapjátékot, valamint a Code Yellow frissítést játékkártyán!

 

Jellemzők

 

  • Padlógázos fegyverbalett: szabadítsd el a pusztítást a két fegyvered és a tested feletti hihetetlen szintű irányítással. Csavarodj és fordulj a levegőben, miközben mindkét kezeddel a fontos célpontokra célzol, vagy adj a lövedéknek gellert, hogy hátulról iktass ki egy gyanútlan gengsztert.

  • Felvágós lassított felvétel: amikor az akció sebessége követhetetlenné válik, akkor hozd vissza a fókuszt a lassított módba való kapcsolással, hogy lenyugtasd a idegeidet és stabilizáld a célzásod.

  • Tedd változatossá: törd meg egy kicsit a gyors futást és lövöldözést dinamikus részekkel, mint egy izgalmas motorosüldözés, vagy lassíts le, állj meg egy pillanatra és gondolkodj, hogy megoldhass egy sor okos (és valószínűleg halálos) fizika alapú rejtvényt.