Get Adobe Flash player

Disney Tsum Tsum Festival (NS)

 

Találkozz a Disney felejthetetlen karaktereivel imádnivaló Tsum Tsum formában, és ugorj fejest a minijátékok forgatagába!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Gyerek
Nyelv lang
Megjelenés 2019.11.08
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Disney TSUM TSUM FESTIVAL első alkalommal hozza el a Disney ikonikus karaktereit idéző, rendkívül népszerű Tsum Tsum plüssjátékokat Nintendo Switch-re. A Disney TSUM TSUM FESTIVAL számos Disney karaktert - mint Mickey és Minnie - és partijátékok széles kínálatát vonultatja fel, ami barátokkal és családtagokkal együtt is élvezhető otthon, vagy akár az úton. Ezek a partijátékok egy Nintendo Switch konzolon legfeljebb négyen játszhatók, vagy az interneten keresztül akár más Tsum Tsum rajongókkal világszerte.

 

A Disney TSUM TSUM FESTIVAL tartalmazza továbbá a népszerű Tsum Tsum puzzle játékot, amit így a játékosok már a nagyképernyőn is élvezhetnek, miközben tökéletesítik Tsum Tsum párosító és szétpukkasztó képességeiket. A játékosok kihívhatják lokálisan barátaikat és családtagjaikat is, vagy interneten keresztül másokat, hogy kiderítsék, ki a legjobb.

 

• Vegyél részt új játékokban és tevékenységekben
Villogtasd meg ügyességed a számos partijátékban, és persze a népszerű Tsum Tsum puzzle játékban, amit ezúttal a nagyképernyőn is élvezhetsz, miközben tökéletesíted Tsum Tsum szétpukkasztó képességeidet.

 

• Vidd magaddal a fesztivált bárhová mész
Úton, vagy otthon családoddal és barátaiddal? Vidd magaddal bárhová a Tsum Tsum fesztivált! A könnyű irányítás, a Joy-Con kontrollerek és a gyorsan elindítható többjátékos módok lenyűgöző élményt nyújtanak, bármerre is járj.

 

• Imádnivaló DISNEY TSUM TSUM kedvencek hatalmas kínálata
Mickey, Minnie, Donald és sokan mások. Gyűjtsd össze kedvenc Disney sztárjaidat a különböző Disney-univerzumokból, és fejleszd őket egyedi képességeik erősítéséhez!