Get Adobe Flash player

Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay (NS)

 

Indulj egy újabb fergeteges kalandra a Macs Őrjárattal, melynek tagjai ezúttal ebfeletti erőkkel mentik meg a napot!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Gyerek
Nyelv lang
Megjelenés 2020.11.06
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Egy lezuhanó meteor szupererővel ruházta fel a kutyusokat - és hatalmas felfordulást okozott Kaland-öbölben. Most rajtad és a kutyusokon múlik, hogy újdonsült erejüket, mentőképességeiket és kütyüiket bevetve visszaállítsátok a rendet a városban. Indulj szuperhősies küldetésekre a kutyusokkal Chase szupersebességét, Marshall perzselő hőjét, Skye forgószél erejét és a teljes Mancs Őrjárat további képességeit bevetve. Fedezd fel a várost és utazz Jake snowboard üdülőjétől Track dzsungeléig és azon túlra, ahogy együtt dolgozva mentitek meg barátaitokat. Irány a kilátótorony és készülj fel az akcióra! Miután sikeresen megmentetted a napot, merülj el az olyan szórakoztató mellékküldetésekben és tevékenységekben, mint a Pup-Pup Boogie, ugrálókötelezés és sok más. A kétszemélyes kooperatív módban akár egy barátodat is magaddal viheted. Szuperkutyusok, előre!

 

• ITT VAN MINDEN KUTYUS - Játssz Chase, Rubble, Marshall, Everest, Skye, Rocky, Zuma és Tracker szerepében.
• FEDEZD FEL KALAND-ÖBÖLT - Indulj hét szuperhősies küldetésre, szabadítsd ki barátaidat és mentsd meg a napot, plusz játssz hét szórakoztató minijátékkal.
• VESS BE KÁPRÁZATOS KÉPESSÉGEKET - Játssz a kutyusok bármelyikével, és képességeiket bevetve hozz létre forgószeleket, használj Energia Szupereszközöket, emelj fel nehéz tárgyakat és sok mást!
• EGYESÍTSÉTEK ERŐTÖKET - Két játékos játszhat együtt ugyanazon képernyőn a kooperatív módban.

 

©2020 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved. PAW Patrol and all related titles, logos and characters are trademarks of Spin Master Ltd. Nickelodeon and all related titles and logos are trademarks of Viacom International Inc.