Monopoly Madness (NS)

 

Te szeretnél a következő Mr. MONOPOLY-vá válni? Akkor szerencséd van! A kedvenc ingatlanmágnásunk egy jól megérdemelt vakációra megy, és egy ideiglenes helyettesre van szüksége.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Ügyességi
Nyelv lang
Megjelenés 2021.12.09
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Te szeretnél a következő Mr. MONOPOLY-vá válni? Akkor szerencséd van! A kedvenc ingatlanmágnásunk egy jól megérdemelt vakációra megy, és egy ideiglenes helyettesre van szüksége. Miként választ a jelöltek közül? Egy a hírnévről és a meggazdagodásról szóló verseny révén! A szabályok ezúttal azonban megváltoztak: a MONOPOLY Madness a MONOPOLY-élményt most előszőr egy arénába tereli! Járd be a kaotikus Monopoly-város utcáit, gyűjts erőforrásokat, fejleszd ingatlanjaid, törj borsot ellenfeleid orra alá, és kerüld el a csapdáikat, hogy megnyerd a versenyt. Őrület!

 

A JÁTÉK EGY ÚJ MÓDJA
• Játssz a klasszikus MONOPOLY figurák ihlette 20 karakter egyikével
• A tábla a múlté: járd be Monopoly-városának utcáit és versenyezz a többi játékossal a pénzért, a vízért és az áramért. Használd ezen erőforrásokat, hogy ingatlanokat vásárolj: minél többet rendelkezel, annál közelebb kerülsz a célodhoz, Monopoly-város uralmához!


KÉSZÜLJ AZ ŐRÜLT AKCIÓRA
• Irányíts egy bulldózert és ess neki az épületeknek, vagy verd szét más ingatlanját egy ütvefúróval - a vagyonért folyó harcban minden megengedett.
• Módosítsd a szabályokat és játssz kedvedre. Csak egy dolog biztos: az igazi őrületet nem kerülheted el!
• Ne lepődj meg, ha egy hatalmas tök, vagy őrült madarak támadnak meg. A játék teli van véletlenszerű eseményekkel, melyek tovább növelik a káoszt. Ne feledd: bármikor le is csukhatnak!
• Költsd el a megszerzett vagyont és vásárolj új ingatlanokat, majd fejleszd fel őket.


KAOTIKUS ÉS SZÓRAKOZTATÓ KÖRNYEZET
• Fedezz fel négy egyedi világot, melyeket a MONOPOLY-társas ihletett. Mindegyik saját atmoszférával és építészeti stílussal rendelkezik, úgymint az ikonikus város és annak éjszakai élete, vagy épp a tengerpart.
• Minden helyszín több pályát is tartalmaz, így összesen 20 arénában küzdhetsz.

 

The MONOPOLY name and logo, the distinctive design of the game board, the four corner squares, the MR. MONOPOLY name and character, as well as each of the distinctive elements of board and playing pieces are trademarks of Hasbro for its property trading game and game equipment and are used with permission © 1935, 2021 Hasbro. All Rights Reserved. Licensed by Hasbro to Ubisoft Entertainment. Game software © 2021 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.