SIGNALIS (NS)

 

Álmok után kutatva egy rémálomban. Ébredj fel és fedezz fel egy szürreális retrotech világot, miközben Elster, egy technikus Replika kutatja az elveszett társát és az ő álmait.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Horror
Horror
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.17
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Klasszikus túlélő-horror egy disztópikus retrotech jövőben!

 

Álmok után kutatva egy rémálomban.
Ébredj fel és fedezz fel egy szürreális retrotech világot, miközben Elster, egy technikus Replika kutatja az elveszett társát és az ő álmait. Fedj fel kozmikus rejtélyeket, kutass át egy másvilági kormányépületet és fedezd fel a rémisztő titkait, kihívásokkal teli rejtvényeit és rémálomszerű lényeit egy feszült és melankolikus klasszikus pszichológiai horrorban.

 

Jellemzők

 

  • Végzetes kivétel: a SIGNALIS egy disztópikus jövőben játszódik, ahol az emberiség kolonizálta a naprendszert és az Eusan totalitáriánus rezsimje vasököllel irányít agresszív megfigyelésen és propagandán keresztül. A humanoid androidok, akiket Replikaként ismernek, a lakosságon belül élnek és dolgozóként, köztisztviselőként, valamint Protektorként funkcionálnak a lakosság mellett.

  • Klasszikus túlélő-horror játékmenet: tapasztald meg a félelmet és a rettegést, miközben furcsa rémségekkel találkozol, óvatosan bánsz a kevés erőforrásoddal és kihívásokkal teli rejtvényekre keresed a megoldásokat.

  • Hideg és távoli helyek: fedezd fel egy elhagyatott űrhajó sötét sarkait, mélyedj el az elátkozott létesítmény lakóinak rejtélyes sorsában és fedd fel a rejtélyeket.

  • Egy álom az álmodásról: fedezz fel egy hangulatos science-fiction mesét az identitásról, az emlékről és az ismeretlen és megismerhetetlen rémségeiről egy, a klasszikus kozmikus horror és Stanley Kubrick, Hideaki Anno, valamint David Lynch munkái által inspirált játékban.

  • Egy látomás: barangolj egy brutális rémálomban, kidolgozott 3D karakteranimációkkal, dinamikus fényekkel és árnyékokkal, valamint komplex effektekkel, melyeket a filmszerű sci-fi anime történetmesélés tesz teljessé.

  • A dobozos kiadás tartalma: exkluzív, lencsealakú művészeti fotó