Bugsnax (NS)

 

A Bugsnax egy különös kalandra hív téged a Snaktooth-szigetre, a Bugsnaxek legendás otthonára, ahol ezek a különös félig bogár, félig harapnivaló lények élnek.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2022.08.19
Kiadó Fangamer
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


Az vagy, amit megeszel!

 

A Bugsnax egy különös kalandra hív téged a Snaktooth-szigetre, a Bugsnaxek legendás otthonára, ahol ezek a különös félig bogár, félig harapnivaló lények élnek. A vakmerő Elizabert Megafig kérésére érkezel a szigetre, de sehol se találod őt, a tábora romokban és minden követője szétszóródott a szigeten... és éhesek!

 

A te feladatod, hogy megfejtsd Snaktooth-sziget titkait. Mi történt Lizberttel? Mik is valójában a Bugsnaxek és honnan jöttek? De a legfontosabb kérdés: MIÉRT ILYEN FINOMAK?

 

Most az alapjátékkal együtt elérhető az Isle of BIGsnax kiegészítő, amiben felfedezheted az új rejtélyes szigetet, ahol hemzsegnek az óriásméretű Bugsnaxek! Snaktoothon pedig kihívásokat teljesíthetsz, amiket a levelesládádon keresztül érhetsz el, valamint gyűjthetsz dekorációkat, hogy testreszabd a kunyhódat és ami a legfontosabb: sapkát tehetsz a kedvenc Bugsnaxeidere!

 

Jellemzők


Töltsd meg a táskádat Snaxel! Fogd el és gyűjtsd össze mind a 100 Bugsnaxet, különböző csapdákkal és csalikkal.

Indulj el egy ínyenc kalandra! Fedezd fel a sziget változatos világát és találd meg az ott élőket, hogy újra együtt lehessenek!

Áss mélyre, hogy felfedd az igazságot! Kövesd a nyomokat és tudj meg többet Lizbert csapatáról és a sziget titkairól.

Etess meg valakit és látni fogod: azok vagyunk, amit megeszünk! Alakítsd barátaid kinézetét kedvedre, hogy igazán színes társaság jöhessen létre.

Gyere vissza repetára! Keress mellékküldetéseket és járd be a járatlan utat, hogy leteszteld a képességeidet a rémisztő óriásméretű Bugsnaxek ellen!

Érezd magad otthon! Teljesíts küldetéseket a levelesládádból, gyűjts dekorációkat, hogy testreszabd a kunyhódat és ami a legfontosabb: tegyél sapkát a kedvenc Bugsnaxeidre!

• A dobozos kiadás a játék mellett egy útmutatófüzetet, egy matricacsomagot, valamint egy gyerekeknek szóló foglalkoztató lapot is tartalmaz.