Get Adobe Flash player

LEGO Marvel Super Heroes (NS)

 

LEGO® Marvel™ Super Heroes egy olyan különleges történettel rendelkezik, amely a teljes Marvel univerzumot felkarolja. Irányítsd a Vasembert, Pókembert, Hulkot, Amerika Kapitányt, Rozsomákot, vagy a többi híres Marvel-karaktert, akik azért szövetkeznek, hogy megállítsák Lokit és annak csatlósait, mielőtt elpusztítják az egész világot!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2021.10.07
Kiadó Warner Bros.
 
 

Rendszerkövetelmények:

Járd be keresztül-kasul a Marvel univerzum leghíresebb helyszíneit, barangold be a LEGO-kockákból felépített Manhattant, fedezd fel a Stark tornyot, az M-Aszteroidát, a Hydra bázisát, vagy a X-Mansiont!


Jellemzők

Üss, rúgj és repülj az első olyan játékban, amely 100-nál is több szereplőt tartalmaz a Marvel-univerzumból. Irányítsd a Vasembert, Hulkot, Rozsomákot, Pókembert, Amerika Kapitányt, a Fekete Özvegyet, Deadpoolt vagy akár Lokit is

Mentsd meg a földet a kedvenc Marvel karaktereddel, kihasználva azok szuperképességeit:

Vasember repül, rakétákat lő, és lézernyalábokat ereget a mellkasából

Pókember haló-hintázik, pókhálót lő, pókérzékével megneszeli az ellenfeleket

Amerika kapitány elhajítja legendás pajzsát és a tereptárgyakat, és persze meg is védi vele magát az ellenfelektől

Hulk ZÚZ!

Vesd be az új, NAGY karakterek különleges képességeit. Pusztíts Hulkkal vagy ellenfelével a Förtelemmel, hajigálj autókat vagy komplett épületeket!

Fedezd fel a LEGO-kockákból felépített Manhattant, járd be a Marvel-univerzum legendás helyszíneit, például a Stark tornyot, az M-Aszteroidát, vagy épp Asgardot

Hozz létre egyedi szuperhősöket a hőskreátorral

Élvezd ki a teljesen egyedi és eredeti történet kalandjait és a LEGO-játékokra jellemző humorát!