No Man's Sky (NS)

 

A klasszikus science fiction-ök kalandja és képzelőereje által inspirálva, a No Man’s Sky egy egész galaxist kínál a felfedezésre, amely tele van egyedi bolygókkal és életformákkal, valamint folyamatos veszéllyel és akcióval.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2022.10.07
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


A klasszikus science fiction-ök kalandja és képzelőereje által inspirálva, a No Man's Sky egy egész galaxist kínál a felfedezésre, amely tele van egyedi bolygókkal és életformákkal, valamint folyamatos veszéllyel és akcióval.

 

A No Man's Sky-ban minden csillag egy távoli nap fénye, minden megkerült bolygó tele van élettel és bármelyikhez el is utazhatsz. Repülj könnyedén az űrből egészen a bolygó felszínéig töltőképernyők és határok nélkül. Ebben a végtelen, procedurálisan generált univerzumban olyan helyeket és lényeket fedezhetsz fel, amelyekkel más játékosok még soha nem találkoztak - és valószínűleg soha nem is fognak.

 

A következő megjelenés óta hozzáadott nagy frissítéseket tartalmazza: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions, 2.0 BEYOND frissítés, Synthesis, Living Ship, Exo Mech, Desolation és a 3.0-ás frissítés, ORIGINS, Next Generation, Companions, Expeditions, Prisms, Sentinel és Outlaws.

 

Egy epikus utazás vár a másokkal megosztott univerzum középpontjába, amely lehetővé teszi, hogy felfedezz, kereskedj, harcolj és túlélj.

 

Jellemzők

 

  • Indulj egy epikus utazásra, találd meg a saját életcélod ebben az epikus űrkalandban
  • 6 évnyi frissítést tartalmaz*
  • Egy egész univerzum vár a tenyeredben a felfedezésre
  • Most először elérhető PlayStation 5 és Nintendo Switch dobozos kiadás

 

*Az egyéb funkciók és tartalmak (multiplayer, cross-save és cross-play, települések) potenciális utólagos, ingyenes frissítés formájában való megjelenése jelenleg vizsgálat alatt áll.