Get Adobe Flash player

Sea of Solitude: The Director's Cut (NS)

 

Indulj egy érzelmekkel teli utazásra, és nézz szembe Kay démonjaival a díjnyertes játék kibővített változatában!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2021.03.04
Kiadó Quantic Dream
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Kay ismer néhány szörnyet. Szörnyeket, amiket te is ismersz. A magány, depresszió és lemondás félelmetes bestiák és fantasztikus szörnyek alakját öltik fel a díjnyertes akció-kalandjáték, a Sea of Solitude keretében, ami The Director's Cut kiadásban érkezik meg Nintendo Switch-re.

 

Kalandozz be egy gyönyörű és zavaros világot, ahol semmi sem az, aminek látszik, hogy szembenézz félelmeiddel és felülkerekedj rajtuk. Cornelia Geppert írta megindító forgatókönyvével a Sea of Solitude: The Director's Cut egy elárasztott városba kalauzol, ahol a fényt elnyelte a sötétség, és metaforikus lények ébresztenek fájdalmas érzéseket, amiken Kaynek felül kell kerekednie.

 

Egy érzelmekkel teli utazás - A Sea of Solitude: The Director's Cut egy gyönyörű és szívdobogtató akció-kalandjáték Kay, a reménytelenségében szörnnyé változott lány főszereplésével. Vezesd át a viharon a nyugalom felé, ahogy szembenéz saját könyörtelen szörnyeivel, amik vízbe fojtják, ha csak nem hozza elő a benne rejlő erőt.
Egy gyönyörű és zavaros univerzum - Fedezd fel egy elárasztott világ folyton változó helyszíneit úszva, futva és navigálva, miközben szörnyeken és kihívást jelentő akadályokon küzdöd át magad.
Nintendo Switch-exkluzív tartalmak - Merülj el a Sea of Solitude: The Director's Cut világában a számos Nintendo Switch-exkluzív funkcióval, mint a fotó mód, a giroszkóp integráció és sok más, amik sosem látott módon keltik életre a rendező látomását.
Frissítések - A The Director's Cut átírt forgatókönyvet, új szinkronhangokat, kibővített átvezetőket és animációkat tartalmaz, amik még teljesebbé teszik a narratívát és a játékélményt.