The Last Worker (NS)

 

Egy magával ragadó narratív kaland, amelynek középpontjában egy magányos munkás áll egy egyre automatizáltabb világban. A The Last Worker egy egyedi keveréke a munkaszimulátornak és a lopakodós, stratégiai játékmenetnek. A játék egy magányos, elnyomó, de furcsán gyönyörű környezetben játszódik, a képregénylegenda, Mick McMahon által tervezett karakterekkel. Kurt a világ legnagyobb kereskedőjénél dolgozik és kényszerítik, hogy válasszon a kapitalizmus és az aktivizmus között. Mivel egész életét a munkának szentelte, Kurt lojalitását próbára teszi, amikor egy csoportnyi aktivista megkéri őt, hogy szabotálja a Jüngle-t belülről.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Kaland
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.30
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Egy magával ragadó narratív kaland, amelynek középpontjában egy magányos munkás áll egy egyre automatizáltabb világban. A The Last Worker egy egyedi keveréke a munkaszimulátornak és a lopakodós, stratégiai játékmenetnek.

 

A játék egy magányos, elnyomó, de furcsán gyönyörű környezetben játszódik, a képregénylegenda, Mick McMahon által tervezett karakterekkel.

 

Kurt a világ legnagyobb kereskedőjénél dolgozik és kényszerítik, hogy válasszon a kapitalizmus és az aktivizmus között. Mivel egész életét a munkának szentelte, Kurt lojalitását próbára teszi, amikor egy csoportnyi aktivista megkéri őt, hogy szabotálja a Jüngle-t belülről.

 

A cég által adott repülő JünglePodjával és az univerzális JüngleGunjával felszerelve, Kurt számtalan terméket szállít egy központból, amely akkora, mint az elsüllyedt Manhattan városa.

 

Kurt (Ólafur Darri Ólafsson szinkronhangjával) a Jünglenek szentelte az életét, és egyedül a co-botja, Skew (Jason Isaacs) volt a társasága. Azonban, amikor a S.P.E.A.R., egy aktivistacsoport megkéri Kurtot, hogy segítsen szabotálni a Jüngle-t belülről, Kurtot rákényszerítik, hogy felfedezze a munkáltatója sötét oldalát.

 

A The Last Worker egy emocionális, gondolatébresztő és inspiráló történetet hoz el, benne részletgazdag karakterekkel, akiket olyan kiválóságok személyesítenek meg, mint Jason Isaacs, Ólafur Darri Ólafsson, Clare-Hope Ashitey, David Hewlett, Zelda Williams és Tommie Earl Jenkins.

 

Üdvözlünk a Jüngleben!

 

Jellemzők

 

 • Egy mozifilmmel felérő történet: egy kollaboráció az író/rendező Jörg Tittel(The White King, Ricky Rouse Has a Gun) és a VR úttörő Wolf & Wood (A Chair in a Room: Greenwater, The Exorcist: Legion, Hotel R'n'R) között.

 • Több órányi játékmenet: több órányi narratív, immerzív játékmenet egy óriási kézműves környezetben.

 • Igazán eredeti: egyedi játékmenet mechanikák egy páratlan narratívába szőve.

 • AAA szereposztás: részletes karakterek all-star szereposztással, tele szívszorító drámával, csípős szatírával és intenzív akcióval. Főszerepben: Clare-Hope Ashitey, David Hewlett, Jason Isaacs, Ólafur Darri Ólafsson, Tommie Earl Jenkins és Zelda Williams.

 • Játékos döntések: többféle végkimenetel, melyekről epikus, morális dilemmák döntenek.

 • Egy egyedi látványvilág: kézzel festett 3D karakterek és környezet, melyek Mick McMahon képregénylegenda koncepcióin alapszanak (Judge Dredd, 2000 AD).

 • Emocionális zenék: Oliver Kraus (Sia, Adele, Florence and the Machine) szerzeményei, a klasszikus zenesztár, Jakub Józef Orliński hangjával.

 • Játssz a TV-den vagy VR-ral! Játszatod akár VR-ban is (csak PlayStation 5 konzolokon).

 • A dobozos kiadás tartalma:
  • The Last Worker kifordítható borító.
  • Kétoldalú A3 poszter.
  • Jüngle matricák.
  • Egy exkluzív The Last Worker Wired jutalom