DOOM Eternal (NS)

 

A DOOM® Eternal™, a díjnyertes játék és a GameRevolution szerint „az egyik legjobb belsőnézetes shooter valaha” most megérkezik Nintendo Switchre. Az id Software gondozásában a DOOM Eternal a DOOM®, a 2016-os Game Awards legjobb akciójáték díj győztesének a közvetlen folytatása. A pokol seregei lerohanták a Földet. Válj a Slayerré egy epikus egyjátékos kampányban, hogy legyőzd a démonokat több dimenzión át és megállítsd az emberiség elpusztítását. Az egyetlen dolog, amitől félnek... az te vagy.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2023.03.17
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A doboz játékkártyát (cartridge) nem tartalmaz, kizárólag letöltőkódot. A termék aktiválásához aktív online internetkapcsolat és ingyenes Nintendo-fiók szükséges. A játék letöltéséhez és telepítéséhez SD-kártya lehet szükséges (külön megvásárolandó).

 

Pusztítsd el a poklot

 

A DOOM® EternalTM, a díjnyertes játék és a GameRevolution szerint „az egyik legjobb belsőnézetes shooter valaha" most megérkezik Nintendo Switchre. Az id Software gondozásában a DOOM Eternal a DOOM®, a 2016-os Game Awards legjobb akciójáték díj győztesének a közvetlen folytatása.

 

A pokol seregei lerohanták a Földet. Válj a Slayerré egy epikus egyjátékos kampányban, hogy legyőzd a démonokat több dimenzión át és megállítsd az emberiség elpusztítását. Az egyetlen dolog, amitől félnek... az te vagy.

 

Jellemzők

 

A Slayer fenyegetési szint a maximumon
Tapasztald meg az erő és sebesség tökéletes kombinációját az FPS játékok következő lépcsőfokával, köszönhetően az idTech 7 motornak. A vállra szerelhető lángszóróval, a csuklóra szerelhető pengével a fejlesztett fegyverekkel, az új készségekkel és sok mással, te vagy a létező legnagyszerűbb démonölő.

 

Előre nyomuló harc
Vedd el az ellenségedtől, amire szükséged van. Ölj démonokat Glory Kill-lel és töltsd vissza az életed, égesd el őket, hogy páncélra tehess szert és vágd le őket a láncfűrészeddel, hogy lőszerhez juss.

 

Mozgásérzékelős célzás
Javítsd a célzásodat egy olyan opcióval, amely lehetővé teszi a giroszkópos irányítást. Ez az opció együtt használható az analóg karral az immerzió és a pontosság tökéletes egyensúlyának érdekében.

 

Lépj be a BATTLEMODE-ba
Egy új 2 az 1 elleni többjátékos élmény, amely egy teljesen felfegyverzett DOOM slayert állít szembe két, játékosok által irányított démonnal. Játszatok egy három győzelemig tartó, intenzív belsőnézetes harccal teli meccset.