Get Adobe Flash player

Hasbro Game Night (NS)

 

Éld át három közkedvelt Hasbro játék - Monopoly, Risk, Trivial Pursuit Live! -izgalmait új csavarokkal és bárhol a világban!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.30
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A Hasbro Game Night több száz órányi szórakozást nyújt a Nintendo Switch tulajoknak.

 

Három kedvenc Hasbro játékod - MONOPOLY, TRIVIAL PURSUIT Live!, RISK - új csavarokkal végre Nintendo Switch-re is megérkezett. Hívd ki barátaid, családod vagy a világ játékosait otthon, vagy bárhol, bármikor! Ez a gyűjtemény testreszabható módokkal, 3D-s grafikával és sok más meglepetéssel teszi minden eddiginél szórakoztatóbbá játékestedet.

 

MONOPOLY for Nintendo Switch
Indulj útnak és szerezz meg mindent a MONOPOLY Nintendo Switch változatában! Fedezd fel a káprázatos 3D-s táblákat, exkluzív tokeneket és más újdonságokat, valamint élvezd az új lehetőségeket otthon, vagy bárhol legfeljebb 6 játékossal. Dobd fel a játékot a Special Goals funkcióval a játék lerövidítéséhez, vagy befolyásold az eseményeket az Action Cards elemekkel.

 

A MONOPOLY még sosem volt ilyen szórakoztató!

 

RISK the Game of Global Domination
Vezesd győzelemre csapataid otthon, vagy bárhol a klasszikus RISK modern változatában feljavított 3D-s grafikával, testreszabható szabályokkal és legfeljebb hat játékossal.

 

Fejleszd stratégiád, hívd ki a világ játékosait interneten keresztül és törj világuralomra!

 

TRIVIAL PURSUIT Live!
Élvezd kedvenc kvízjátékod bárhol a világban, legfeljebb három játékossal egy pörgős TV-műsor formájában. Az eredeti kérdésformátumokkal és körtípusokkal ez a játék szórakoztatóbb, mint valaha.

 

Állj össze egy barátoddal és hívjatok ki együtt másokat a Versus módban. Válaszd ki a családi kérdéseket, hogy mindenki csatlakozhasson és egyenlő eséllyel csillogtathassa meg tudását!

 

Játssz bárhol és bármikor
Kedvenc Hasbro játékaidat mostantól bárhol és bármikor élvezheted Nintendo Switch-en. Játssz otthon a TV képernyőjén, vagy a világ bármely pontján tabletop vagy handheld módban!

 

Tedd magad próbára
Versengj az interneten keresztül a világ játékosaival!

 

MONOPOLY, RISK and TRIVIAL PURSUIT, HASBRO and its logo are trademarks of Hasbro and are used with permission © 2018 Hasbro. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are registered or unregistered trademarks of Ubisoft Entertainment in the U.S. and/or other countries. Games software © 2018 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved.