Get Adobe Flash player

Sports Party (NS)

 

A Sports Party hat különböző sportjával rendkívül szórakoztató módon mozgat meg téged, vagy akár egész családod!

 
 
Platform Nintendo Switch
Nyelv lang
Megjelenés 2018.10.30
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

Itt az idő egy kis mozgásra! A vízi és tengerparti sportok most végre mindenki számára elérhető távolságba kerültek bárhol és bármikor.

 

A Sports Party egy hegység lábánál elterülő, káprázatos tengerpartra invitál, hogy felfedezz 6 kültéri sportot.

 

Utánozd élethűen a különböző sportok mozdulatait az intuitív irányítással, állj fel a kanapéról, majd hívd ki barátaid és családod akár otthon, akár a világ bármely pontján!

 

6 modern és klasszikus sport
Merülj el a Frisbee®, Jet Ski®, kosárlabda, golf, gördeszkázás és strandtenisz izgalmaiban! Mindegyik sport számos különböző módon élvezhető, így a Sports Party mindenki számára szórakoztató és könnyen játszható. Találd el leggyorsabban a célpontokat Frisbee®-vel, versengj barátaiddal 9 különböző golfpályán, és törj az élre vagy trükközz minél többet Jet Ski®-vel!

 

Szórakozás minden korosztálynak
Gyerekektől a nagyszülőkig mindenki imádni fogja az intuitív, könnyen megtanulható irányítást. Bárki számára megtanulható, mégis kihívást jelentő játékmenetével a Sports Party a család minden korosztályú tagja számára kiváló szórakozást biztosít. A Sports Party a tökéletes családi program!

 

Otthon vagy a világ bármely pontján
A Switch képességeit teljes mértékben kihasználva legfeljebb 4 fő játszhat otthon a TV előtt, vagy bárhol a tabletop móddal. A játék emellett handheld módban is élvezhető klasszikus nyomógombos irányítással. Éld át a Sports Party izgalmait bárhol a világban!

 

Bajnokság mód
Hívd ki barátaid és családod egy bajnokságra, ahol minden körben egy véletlenszerűen kiválasztott játékos jelölheti ki a következő sportot. Nyerjen a legjobb!

 

Napsütötte helyszínek
Járd be Sports Party Island káprázatos tájait és fedezd fel meghitt tengerpartjait, kikötőit, sziklaszirtjeit és más látványosságait, ahol a tömeg csak arra vár, hogy neked szurkolhasson.

 

Testreszabható avatárok
Alakítsd kedvedre avatárod kinézetét a bőrszíntől és arcszőrzettől kezdve a ruhákon és kiegészítőkön át egészen a cipőkig. Nyiss meg új kiegészítőket, ahogy haladsz a játékban!

 

Könnyű testmozgás
Kösd össze a kellemest a hasznossal a Sports Party-ban! Nincs más dolgod, mint megragadni egy Joy-Con kontrollert, majd követni a játék intuitív és természetes mozdulatait, hogy formában tartsd magad. Az egészséges életmód még sosem volt ilyen szórakoztató!