Jurassic Park Classic Games Collection (NS)

 

MOST DRUKKOLJANAK! A JURASSIC PARK JÁTÉKOK 8 ÉS 16 BITES KORSZAKA VISSZATÉRT, MEGEMLÉKEZVE AZ IKONIKUS FILM 30 ÉVES ÉVFORDULÓJÁRÓL!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Platformer
Nyelv lang
Megjelenés 2024.06.07
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

MOST DRUKKOLJANAK! A JURASSIC PARK JÁTÉKOK 8 ÉS 16 BITES KORSZAKA VISSZATÉRT, MEGEMLÉKEZVE AZ IKONIKUS FILM 30 ÉVES ÉVFORDULÓJÁRÓL!

 

A Jurassic Park: Classic Games Collection számos Jurassic Park-játékok tartalmaz a 8-bites és a 16-bites konzolok korszakából! A játékok mindegyike az azonos című népszerű film alapján készült, amely milliókat ragadott magával a dinoszauruszok életre keltésének ábrázolásával és a természet és a tudomány közötti küzdelem üzenetével.

 

Ez a kiadás klasszikus címek sorát tartalmazza, és olyan új funkciókkal bővíti a játékokat, mint a szabad mentés, új játékbeli térkép, és számos olyan javítás, melyek ezen játékokat a modern korszakba emelik át!

 

Fedezd fel az Isla Nublar-t mindegyik kiadásban, újrateremtve a történelmi franchise izgalmát. Játssz Dr. Alan Grant, vagy egyes kiadásokban Velociraptor szerepében, miközben tojásokat gyűjtesz, túléled a veszélyes helyi vadállatokat, helyreállítod a park áramellátását, új fegyvereket gyűjtesz, és végül megszöksz!

 

Éld át újra ezeket a klasszikus játékokat egy gyűjteményben. Térj vissza a parkba, és élvezd az ittléted!

 

Jellemzők

 

A Jurassic Park Classic Games Collection az alábbi rajongói kedvenceket foglalja magába, melyek eredetileg NES, Game Boy, Mega Drive és SNES platformokra érkeztek:

 

• Jurassic Park (8-bit NES)
• Jurassic Park (8-bit Game Boy)
• Jurassic Park (16-bit SNES)
• Jurassic Park (1-bit Genesis)
• Jurassic Park Part 2: The Chaos Continues (SNES)
• Jurassic Park 2 (8-bit Game Boy)
• Jurassic Park: Rampage Edition (Genesis)