DRAGON QUEST TREASURES (NS)

 

Erik és nővére, Mia egy Viking hajón élnek és arról álmodoznak, hogy egy nap majd felfedezhetik a világot egy hatalmas kincs után kutatva. Egy este találkoznak két másvilágról való lénnyel, Porcus-szal és Purrsulával, majd hirtelen egy Draconia nevezetű helyen találják magukat, amely egy legendás vidék tele kincsekkel, amik csak a felfedezésre várnak.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2022.12.09
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Erik és nővére, Mia egy Viking hajón élnek és arról álmodoznak, hogy egy nap majd felfedezhetik a világot egy hatalmas kincs után kutatva. Egy este találkoznak két másvilágról való lénnyel, Porcus-szal és Purrsulával, majd hirtelen egy Draconia nevezetű helyen találják magukat, amely egy legendás vidék tele kincsekkel, amik csak a felfedezésre várnak. A kaland, amire Erik és Mia mindig is vágyott végre valósággá válik!

 

Draconia hatalmas világa és egy halom csábító kincs is csak a felfedezésre, így Eriknek és Miának, valamint az aranyos társaiknak segítségre lesz szükségük. A csapat hamarosan összebarátkozik különféle, jómodorú szörnyekkel. Kihasználva ezeknek a szörnyeknek a mágikus vízióikat a rejtett kincsekről és az egyedi kincsvadász képességeiket, hőseink nyílt földeken gázolnak át, falakat másznak meg egyetlen kötéllel és tátongó szakadékok felett siklanak át, hogy megtalálják a kincseket még a legnehezebben elérhető pontokon is!

 

Kalandozz el egy hatalmas, változatos világba, ahol csavarok, fordulatok és rejtélyek rejtőznek az utad mentén, miközben Draconia legendás kincsei után kutatsz!

 

Egy kincsvadász spinoff a DRAGON QUEST XI szeretett karaktereivel.

 

Találkozz Erik és Mia fiatal verzióival, miközben kincsvadászatra indulnak a szörnyekkel az oldalaikon.

 

Jellemzők


• Szervezz be szörnyszövetségeseket és kutass kincsek után egy hatalmas nyíltvilágban


• A „Dragons's Land"-en számos tárgyat találhatsz, amelyeket „Thousand Treasures" néven ismernek. Hogy elérjék a „Treasure Island" végső célját, Eriknek és Miának meg kell találniuk a fontos „Seven Stone"-okat a szörnybarátaikkal az oldalukon.


• Mutasd meg a felhalmozott kincseidet online és gyűjts tovább, hogy teljessé tedd a kincsenciklopédiát!