Get Adobe Flash player

Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered (NS)

 

Éld át újra a Final Fantasy-sorozat egyik legemlékezetesebb játékát modern újításokkal kiegészítve!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2020.12.04
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

FINAL FANTASY VII

 

A rajongók légiói által világszerte imádott időtlen klasszikus, a FINAL FANTASY VII számos hasznos extra funkcióval tér vissza. Élj át egy minden képzeletet felülmúló kalandot, ami egy a bolygó sorsát eldöntő összecsapásban csúcsosodik ki. A világon a bolygó Mako életenergiáját kisajátító gonosz vállalat, a Shinra Electric Power Company uralkodik. Midgar megapoliszában egy magukat Avalanche néven emlegető Shinra-ellenes lázadó csoport lép fel ellenük. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER alakulatának egykori tagjából lett zsoldos segítő kezet nyújt az ellenállóknak mit sem sejtve, hogy ezzel egy a bolygó jövőéért folyó epikus küzdelembe keveredik, miközben kénytelen lesz megbékélni saját elveszett múltjával is.

 

A FINAL FANTASY VII újdonságai:• 3x Speed Mode
• No Encounters
• Battle Enhancement ModeFINAL FANTASY VIII REMASTERED

 

Az eredeti felújításaként a FINAL FANTASY VIII Remastered számos fejlesztést, valamint a játékmenet és nehézség testreszabását lehetővé tevő újdonságot tartalmaz, mint:

 

• Battle Assist (HP, ATB és Limit Break boost)
• 3x Speed Mode
• No Random Encounters

 

Eljött a háború ideje. A Galbadia Köztársaság a boszorkány Edea befolyása alatt megrohamozza seregeivel a világ többi nemzetét. Squall és az elit zsoldossereg, a SeeD más tagjai az ellenálló harcos Rinoa oldalán szembeszállnak Galbadia zsarnok uralkodójával, hogy megakadályozzák Edea tervének beteljesedését.