Get Adobe Flash player

The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (NS)

 

Fedezd fel a műfajt meghatározó Witcher 3: The Wild Hunt varázslatos és hátborzongató világát mostantól bárhol és bármikor!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szerepjáték (RPG)
Nyelv lang
Megjelenés 2019.10.15
Kiadó CD Projekt Red
 
 

Rendszerkövetelmények:

Nintendo Switch konzol

A több mint 250 „Év játéka" díj nyertes The Witcher 3: Wild Hunt egy történetvezérelt, nyílt világú kaland, dark fantasy környezetben.

 

Légy Ríviai Geralt, a witcher, a legendás szörnyvadász. Mesterséged minden eszköze rendelkezésedre áll: borotvaéles pengék, halálos főzetek, a csendes gyilkos számszeríj és a nagy hatalmú harci mágia. Vár a háború dúlta, szörnyek prédálta kontinens. Aktuális megbízásod? Meg kell keresned az Ősi Vér gyermekét, az élő fegyvert, aki egymaga megváltoztathatja a világ képét.

 

A Complete Edition minden, a játékhoz megjelent letölthető tartalmat magába foglal, köztük a két hatalmas méretű kiegészítőt is, a Hearts of Stone-t és a Blood and Wine-t. Ez a tökéletes alkalom, hogy először lépj ezen új világ földjére, vagy hogy felelevenítsd a történetet - akár menet közben is!

 

A csomag tartalma:

 

• The Witcher 3: Wild Hunt alapjáték, Hearts of Stone & Blood and Wine kiegészítő, 16 DLC
• The Witcher-univerzum: Kompendium
• Matricák
• Térkép

 

A JÁTÉK MAGYAR FELIRATOS

 

EGY FELFEDEZÉSRE VÁRÓ ÚJ, NYÍLT VILÁG.

 

Látogass el Novigrad dekadensen romlott városába, nézz szembe a Skellige-szigetek kietlen, jégmarta tájaival, küzdj meg a háború pusztította Senkiföldjén ólálkodó sötét erőkkel. Hajózz a nyílt tengeren, merülj alá ősi ereklyék után kutatva, vagy vágtázz csatába hű hátasod nyergében - a Witcher világának minden szeglete felfedezésre hív.

 

PÁRATLAN, REGÉNYSOROZATOT IDÉZŐ TÖRTÉNET TÖBB MINT 150 ÓRA JÁTÉKIDŐVEL.

 

100 órát meghaladó fő szállal és mellékküldetéssel, valamit további 50 óra extra tartalommal a The Witcher 3: Wild Hunt ötvözi a hagyományos szerepjátékok történetvezérelt játékmenetét a nyílt világ kínálta szabadsággal. Hozz döntéseket, és élj együtt következményeivel, ezzel alakítva a játékodhoz leginkább illő befejezést.

 

MOST SWITCH PLATFORMON IS: JÁTSSZ OTTHON ÉS ÚT KÖZBEN.

 

A fejlesztés kihasználja a Nintendo Switch minden különleges tudását, igazán emlékezetes élményt kínálva menet közben is.