SpongeBob Squarepants: Krusty Cook-Off - Extra Krusty Edition (NS)

 

A SpongeBob: KrustyCook-Off - Extra Krusty Edition megérkezett! Ez a csomag tartalmazza az eredeti játékot, valamint a teljesen új, New Kelp City DLC-t és 4 bónusz kosztümöt! Mindegyik dobozos kiadás tartalmaz egy exkluzív posztert a készlet erejéig!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Szimulátor
Nyelv lang
Megjelenés 2023.02.24
Kiadó U&I Entertainment
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

Főzésre fel!

 

A SpongeBob: KrustyCook-Off - Extra Krusty Edition megérkezett! Ez a csomag tartalmazza az eredeti játékot, valamint a teljesen új, New Kelp City DLC-t és 4 bónusz kosztümöt! Mindegyik dobozos kiadás tartalmaz egy exkluzív posztert a készlet erejéig!

 

Csatlakozz SpongeBob SquarePantshez egy elképesztően vicces kulináris kalandra Bikini Bottom éttermein és konyháin keresztül! Amikor Mr. Krabs észreveszi, hogy akár még több pénzt is kereshet a gyorséttermi üzletben, a pénzhajhász vállalkozó bővíti az étterembirodalmát egy reggeliző standdal SpongeBob háza mellett... és ki lenne tökéletesebb segítő ennek a működtetésében, mint maga SpongeBob SquarePants?

 

Hozd létre a saját Bikini Bottom konyhádat, dekorálj, szabd testre az éttermedet és állj készen az ínycsiklandó ételek felszolgálására! Ebben a gyorséttermi főzős játékban letesztelheted a menedzsment készségeidet és átélheted a SpongeBob univerzum őrületes főzőakcióját. Gyújts alá a grillnek és készülj fel a főzésre!

 

Jellemzők

 

  • Egy új DLC: Hé, szakácsok, üdv New Kelp City-ben, a SpongeBob: Krusty Cook-Off képregénytémájú harmadik világában! Kezdj főzni és mutasd meg a képességeidet a grill mögött, miközben ínycsiklandó ételeket tálalsz és legyőzöl E.V.I.L gonoszokat az 5 SuperPowered új étteremben! A dobozos kiadás szintén tartalmazza a Costume Pack 1 DLC-t 4 bónusz kosztümmel, valamint egy exkluzív posztert! A játékkártya minden DLC-t tartalmaz!

  • Mókás és nagy sebességű főzés: főzz és tálalj ízletes ételeket, köztük Krabby Patties-t, palacsintákat, BBQ-t és még sok mást! Állj a grill mögé SpongeBob SquarePantsként, hogy igazán gyors kiszolgálást tudj nyújtani Bikini Bottom lakosainak. Sok ismerős arcot szolgálhatsz ki, mint Patrick Star, Sandy Cheeks, Squidward és még sokan másokat! Tedd boldoggá a vendégeidet, így jattokat, elismeréseket és izgalmas bónuszokat kaphatsz! Kezd el kezdő szakácsként és fejleszd fel magad BikiniBottom legjobb gyorséttermi séfjei közé!

  • Fedezd fel a SpongeBob SquarePants világát: Grillezz ínycsiklandó Krabby Pattiest a KrustyKrab-ben, steakeket és bordákat Sandy's Treedomejában, hot dogokat Weenie Hut Jr's éttermében és még sok mást miközben felfedezed az ismerős éttermeket és az új konyhákat Bikini Bottomban, a Goo Lagoonban és más helyeken! Új éttermek és nemzeti konyhák kerülnek folyamatosan hozzáadásra, amelyekkel mindig új kihívásokat teljesíthetsz és új recepteket tanulhatsz!

  • Fejlessz és dekorálj: Válassz új bútorokat, dekorációkat és másokat, hogy testre szabd SpongeBob SquarePants éttermeit. Fejleszd a konyhai felszerelésed, hogy gyorsabban főzhess és szolgálhasd ki a vendégeidet. Kezdj egy alap étteremdizájnnal és építsd fel a konyhádat úgy, hogy az megfeleljen egy mesterséfnek!

  • Gyűjts és kusztomizálj: Old fel a kedvenc karaktereidet a SpongeBob SquarePantsből és öltöztesd fel őket elképesztő ruhákba, melyeket a műsor inspirált! Hozd létre a saját avatárodat és lépj kapcsolatba a különböző karakterekkel, miközben azok felfedezik Bikini Bottomot.

  • Vicces történet: Élj át egy új és exkluzív SpongeBob SquarePants történetet SpongeBobbal, Mr. Krabs-zel, Squidwarddal, Sandy-vel és Patrickkel a főszerepben. Játszd végig az elképesztően vicces történtet, miközben előre haladsz a játékban és új szinteket oldasz fel.