Get Adobe Flash player

Fast & Furious Spy Racers: Rise of Sh1ft3r (NS)

 

Készítsd elő kémfelszerelésed és száguldj a győzelemért a Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R-ben! Eljött a pillanat, hogy Tony Toretto oldalán a Kémfutam tagjaként csatlakozz egy az egész világot behálózó bajnoksághoz – LA-től a Szaharáig és azon túl.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Verseny
Nyelv lang
Megjelenés 2021.11
Kiadó Bandai Namco
 
 

Rendszerkövetelmények:

Öltsd magadra egy kémversenyző szerepét, és küzdj a visszatérő versenyző bűnszervezet, a V4LTO ellen. Bizonyítsd be, hogy te vagy a legjobb a különböző egyedi pályákon át kütyüidet és rövidítőket kihasználva. Szabd testre kocsidat egyedi festésekkel és oldj fel új tárgyakat a játékban. Versengj egy barátoddal lokálisan, vagy akár 5 fővel az interneten keresztül. Ha mindig is szerettél volna keményvonalas titkos kém lenni, a Kémfutam téged keres!


A V4LT0 VISSZATÉR!

A versenyző bűnszervezet, a V4LT0 visszatér, és a tökéletes jutalomért versengenek - egy láthatatlan, lenyomozhatatlan, hipermodern járműért. Válj az izgalomra éhező Kémfutam karaktereinek egyikévé, mint Tony Toretto, Echo, Cisco és Layla Gray. Nyiss meg még V4LT0 gonoszokat is a gyors futamokra és internetes versenyekre az egész világon átívelő, villámgyors pusztítással és csavarokkal teli eseményeken!

KÜZDJ A CÉLVONALIG

A sebességnél sokkal többre lesz szükséged, hogy megnyerd ezeket a harci versenykihívásokat. A Netflix eredeti sorozata inspirálta 15 kémfegyverrel felszerelkezve át kell robbantanod magad ellenfeleid során a győzelemhez.

HELYI ÉS INTERNETES TÖBBJÁTÉKOS MÓD

Mutasd meg a világnak, hogy te vagy a leggyorsabb, legmenőbb és legtehetségesebb versenyző! Alakítsd kedvedre járgányod kinézetét feloldható festésekkel és versengj másokkal az interneten, MI vezérelte sofőrökkel, vagy akár barátaiddal a helyi és netes többjátékos módokban.