Just Dance 2023 Edition (PS5)

 

Köszöntünk a tánc egy új korszakában a Just Dance 2023 Edition-nel! Most többjátékos online móddal, személyre szabással, 3D immerzív világokkal, valamint az év során új dalokkal és játékmódokkal élhetsz át egy soha véget nem érő táncbulit az egész évben!

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Zenei / Ritmusjáték
Nyelv lang
Megjelenés 2022.11.22
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás


PLAYSTATION 5
Csak letöltőkódot tartalmaz - A doboz nem tartalmaz lemezt. A kód beváltásához internetkapcsolat, Ubisoft-fiók és PlaystationTM Network felhasználói fiók szükséges.

 

Köszöntünk a tánc egy új korszakában a Just Dance 2023 Editionnel! Most először táncolj a BTS-re a „Dynamite"-tal és más toplistás sikerekre. Most többjátékos online móddal**, személyre szabással, 3D immerzív világokkal, valamint az év során új dalokkal és játékmódokkal élhetsz át egy soha véget nem érő táncbulit az egész évben*!

 

Jellemzők

 

  • Online Többjátékos mód**: játszd a Just Dance-t bárkivel, bárhol ezzel a teljesen új funkcióval! Készíts egy privát csoportot és hívd meg akár öt barátodat a barátlistádról, majd táncoljatok együtt, mintha ugyan abban a nappaliban lennétek!

  • Új felhasználói felület: tölts több időt a táncolással és kevesebbet a keresgéléssel, köszönhetően az új, modernebb és intuitívabb felhasználói felületnek. Minden egyetlen kattintásnyira: lejátszási listák, játékmódok és dalok!

  • Személyre szabott élmények: oldj fel egyedi dalokat, amelyek a te preferenciáidhoz és játékstílusodhoz igazodnak. Továbbá kövesd az előrehaladásodat és pontjaidat a felhasználói fiókodon.

  • A Just Dance 2023 Edition tartalmaz egy 1-hónapos ingyenes Just Dance®+ próbaidőszakot***

  • Használd az okostelefonodat, hogy kövesd a mozgásokat a Just Dance 2023 Edition Controller applikációban - nem szükséges további kiegészítő!


Most először táncolj a BTS-re a „Dynamite"-tal és olyan más toplistás sikerekre, mint:

 

Harry Styles - As It Was, Lady Gaga Ft. Beyoncé - Telephone, Billie Eilish - Therefore I Am, Cast from Encanto - We Don't Talk About Bruno, BTS - Dynamite, Glass Animals - Heat Waves, Justin Timberlake - CAN'T STOP THE FEELING!, BTS Ft. Halsey - Boy With Luv, Bruno Mars - Locked Out of Heaven, K/DA Ft. Madison Beer, (G)I-DLE, Lexie Liu, Jaira Burns & Seraphine - More, Linkin Park - Numb, Dua Lipa - Physical, Ava Max - Sweet but Psycho, Imagine Dragons - Radioactive, Apashe ft. Alina Pash - Witch, Doja Cat - Woman

 

ÉS SOK MÁS...

 

*További tartalmak válnak majd elérhetővé korlátozott ideig a megjelenés utáni 12 hónapban. A tartalmak eléréséhez letöltés és nagy sebességű internetkapcsolat szükséges.


**Az adott platformhoz tartozó felhasználói fiók és előfizetés szükséges (külön megvásárlandó). Folyamatos internetkapcsolat és Ubisoft felhasználói fiók szükséges.


***A Just Dance+ egy streaming szolgáltatás, amely a Just Dance 2023 Editionnel játszható és hozzáférést biztosít további dalokhoz. Feltételek érvényesek. Ubisoft felhasználóhoz (13+) való csatlakozás, folyamatos internetkapcsolat és díj befizetése szükséges. Az automatikus hosszabbítás lehetősége a vásárláskor aktiválható. Életkori és területi korlátozások érvényesek. Az adott platformhoz tartozó felhasználói fiók és előfizetés szükséges (külön megvásárlandó). Folyamatos internetkapcsolat és Ubisoft felhasználói fiók szükséges.