THEATRHYTHM FINAL BAR LINE (NS)

 

A Theatrhythm Final Bar Line 385 gondosan kiválasztott dalt tartalmaz az egész FINAL FANTASY szériából.

 
 
Platform Nintendo Switch
Típus Zenei / Ritmusjáték
Nyelv lang
Megjelenés 2023.02.16
Kiadó Square Enix
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A Theatrhythm Final Bar Line 385 gondosan kiválasztott dalt tartalmaz az egész FINAL FANTASY szériából.

 

Jellemzők

 

A FINAL FANTASY zenéinek gyűjtőhelye
Népszerű zenéket tartalmaz a 46 különböző játékból, köztük a legújabb dalokat a fősorozatból, az FFI-től kezdve az FFXV-ig, valamint a remakekből, a spin-offokból és a különböző zenei CD-kből.
Éld újra az izgalmas csatákat és érzelmeket a gyönyörű zenékkel és videókkal.

 

Vedd fel a ritmust
Nyomd meg a gombokat egyidőben a zenével, hogy lekövesd a mozgó triggereket a képernyőn 3 különböző szinten keresztül. A könnyen megtanulható irányítással és négy különböző nehézségi szinttel bárki beszállhat és élvezheti a játékot.

 

Online többjátékos mód akár négy játékossal
Bemutatkozik az online Multi Battles mód, ahol mindenki együtt játszik! Avatkozz bele a többi játékos tervébe és használd ki okosan a Burst készségeid, hogy felülkerekedj és megkaparintsd a győzelmet! Ne felejtsetek el ProfiCardokat cserélni a csaták végeztével!

 

Rakd össze álmaid partiját a 104 elérhető karakterből
Találkozz a széria klasszikus karaktereinek és szörnyeinek aranyos verziójával, miközben izgalmas RPG harcok zajlanak a ritmikus akció mellett. Állítsd össze és fejleszd fel a csapatodat, hogy teljesítsd a következő szintet.

 

Élvezd a zenét a szabadidődben
A játékban szintén elérhető egy zenelejátszó és theater mód, amely lehetővé teszi, hogy hátra dőlj és élvezd az összegyűjtött zenéket és filmeket a ritmikus akció nélkül.