Batman: Arkham Origins (PC)

 

A fantasztikusan népszerű Batman: Arkham videojáték sorozat következő része a kezdeteket mutatja be. Gotham City békés város, a veszélyes bűnözők még nem szívták vérét. Évekkel járunk a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City története előtt. Batman fiatal és nyers, karrierje elején jár és olyan kulcsfontosságú szereplőkkel találkozik először életében, mint a Pingvin, The Joker, Bane, Deathstroke vagy Gordon kapitány.

 
 
Platform PC
Típus Akció
Nyelv lang
Megjelenés 2013.10.25
Kiadó Warner Bros.
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan.

A fantasztikusan népszerű Batman: Arkham videojáték sorozat következő része a kezdeteket mutatja be. Gotham City békés város, a veszélyes bűnözők még nem szívták vérét. Évekkel járunk a Batman: Arkham Asylum és a Batman: Arkham City története előtt.
Batman fiatal és nyers, karrierje elején jár és olyan kulcsfontosságú szereplőkkel találkozik először életében, mint a Pingvin, The Joker, Bane, Deathstroke vagy Gordon kapitány.

 

A Batman: Arkham City történetét olyan ismert alkotók írták, mint Dooma Wendshuh, Corey May és Geoff Johns. Batman csiszolatlan karaktere fontos személyekkel lép kapcsolatba és életre szóló viszályokat szít. 

 

  • Többjátékos mód: A sorozat történetében debütál a többjátékos mód! Az aszimmetrikus, 3-csapatos felállás rendkívüli izgalmakat ígér. Bane erői Joker gonoszaival és a Batman/Robin párossal csapnak össze 3/3/2 eloszlásban.

 

  • Továbbfejlesztett detektív mód: Batman nyomozói képességei próbára lesznek téve, ahogy nyomok után kutat a bizonyítékok között. A játékosok Batman köpenyét és a Bat Computer-t is használják a nyomozáshoz.

 

  • Gotham City hőskora: Gotham városa még Arkham City-vé válása előtt bejárható: új területeket és ikonikus helyszíneket érhet el a játékos! A felfedezés örömét rengeteg plusz esemény és változatos ellenfelek biztosítják.

 

  • Izgalmas mellék-küldetések: A történet fő szálában nem főszerepet játszó gonoszokat lehet ezek során elkapni.

 

  • Új ellenfelek: Olyan őrült figurák, mint a Páncélos Békebíró vagy a Harcművész teszik próbára a játékos freeflow harcbéli jártasságát.

 

  • Új „kütyük" és karakterek: Az új arzenálban megtalálható a Távirányítású Karom, mellyel az ellenfeleket egymáshoz vagy egy tereptárgyhoz hozzácsapni. A sztorit Black Mask, Pingvin, Deathstroke, Bane, Anarky, Gordon kapitány, The Joker és más DC Comics karakterek színesítik.

 

Teaser trailer