Redfall (PC)

 

A Redfall egy nyílt világú, egyjátékos, kooperációs, belsőnézetes shooter az Arkane Austin, a Prey és Dishonored mögött álló díjnyertes csapat gondozásában. Folytatva az Arkane örökségét a gondosan megalkotott világokkal és immerzív szimulátorokkal, a Redfall elhozza a stúdió jellegzetes játékmenetét egy történet vezérelt akció shooterben.

 
 
Platform PC
Típus Akció
Lövöldözős / FPS
Nyelv lang
Megjelenés 2023.05.02
Kiadó Bethesda Softworks
 
 

Rendszerkövetelmények:

Leírás

 

A játék használatához folyamatos, aktív internetkapcsolat szükséges mind az egyszemélyes kampány, mind a kooperatív mód során. A kooperatív mód használatához Xbox-platformon Xbox Gold előfizetés szükséges.

 

A Redfall egy nyílt világú, egyjátékos, kooperációs, belsőnézetes shooter az Arkane Austin, a Prey és Dishonored mögött álló díjnyertes csapat gondozásában. Folytatva az Arkane örökségét a gondosan megalkotott világokkal és immerzív szimulátorokkal, a Redfall elhozza a stúdió jellegzetes játékmenetét egy történet vezérelt akció shooterben.

 

Fedd fel az igazságot, vedd vissza Redfall-t
Redfall szigetvárosa Massachusettsben egy vámpírlégió ostroma alatt áll, akik eltakarták a napot és elvágták a lakókat a külvilágtól. Fedezd fel a nyílt világot és éld bele magad a mély történetkampányba, miközben felfeded a vámpírok megjelenésének a rejtélyét. Alkoss szövetséget egy maréknyi túlélővel és szállj szembe a lényekkel, akik a város kivéreztetésével fenyegetnek.

 

Jellemzők

 

Ölj egyedül vagy csapatban
A Redfall gördülékenyen ötvözi az egy és többjátékos opciókat, amellyel lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egyedül vagy csapatban, akár négyen kooperációs módban kalandozzanak a sötétségben. A csapattársak kipróbálhatnak különböző hős felszereléseket és kombinálhatják az erősségeiket, hogy kreatív megoldásokat találjanak a vámpírapokalipszisre. Egy arzenálnyi specializált fegyverzetet gyűjthetsz és testre szabhatod a karakteredet egyedi fejlesztésekkel és képességekkel, hogy az illeszkedjen a játékstílusodhoz.

 

Nem szokványos hősök az éjszaka ellen
A félresikerült tudományos kísérleteknek köszönhetően pszichés képességekkel felruházva, Redfall vámpírjai téged és csapatodat kreativitásra ösztönöznek majd. Egy csapatnyi különböző hős közül választhatsz - melyek mindegyike saját, karakterspecifikus képességekkel rendelkezik - hogy legyőzhesd a vámpírlégiót és a mániákus követőiket.

 

  • DEVINDER CROUSLEY: egy kriptozoológus és feltörekvő feltaláló. A saját maga által létrehozott fegyverekkel felszerelkezve a küldetése, hogy bizonyítsa rátermettségét.

  • LAYLA ELLISON: egy orvosbiológiai mérnök hallgató, aki egy orvosi kísérletre jelentkezett önkéntesként, azonban valami félsikerült, amely így intenzív telekinetikus képességekkel ruházta fel őt.

  • REMI DE LA ROSA: egy briliáns harcmérnök, aki az életét a frontvonalakon töltötte. A robottársával, Bribónnal az oldalán elkötelezett, hogy segítsen Redfall túlélőinek megmentésében.

  • JACOB BOYER: a volt katonai mesterlövész magánvállalkozónak állt. Redfall furcsa történései Jacob szemét rejtélyes módon vámpírszerűvé változtatták, valamint egy spektrális hollóval ruházták fel, aki mindig az oldalán áll.

Redfall nyílt világa
A Redfall egy igazi Arkane élmény, amely egy részletgazdag világban játszódik, mely ötvözi az ismerőset a rendkívülivel. A Redfall nyílt világát a Prey Talos I űrállomásának és a Dishonored Dunwalljának pályatervezői alkották meg. A város egykoron nyüzsgő belvárosától kezdve a kísértetjárta erdőn keresztül egészen a megtizedelt tengerparti sétányig és azon is túl, végig kell küzdened magad a szekta táborain és természetfeletti tereken, miközben összerakod Redfall megannyi rejtélyének darabkáit.