Get Adobe Flash player

Football Manager 2020 (PC)

 

Vezesd győzelemre csapatodat a pálya mellől a legrealisztikusabb labdarúgó menedzser szimulátor legújabb részében!

 
 
Platform PC
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2019.11.19
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Használd a gyakorlatban a véleményed és vezesd a klubodat úgy, ahogy te akarod. Minden döntésed számít a Football Manager 2020-ban, amely új funkciókkal és finomhangolt játékmenettel érkezik, friss és autentikus dimenziót ad a játékhoz, és minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a menedzser és az általa vezetett csapat sorsának irányítása kapcsán. Hogy miként jutsz a csúcsra, az csak rajtad áll - minden döntés a tiéd, ahogy azok következményei is.

 

Hagyd a beszédet az öltözőben, és sétálj ki egy élő, lélegzi focivilágba, melynek középpontjában te magad állsz - ez egy olyan világ, ahol a véleményed számít! Beszélni mindenki tud, de a menedzserek valósítják meg a dolgokat. Nem problémákat látnak, hanem lehetőségeket: lehetőséget, hogy a világ legjobbjaival mérjék össze magukat, hogy játékosaik karrierjét egyengessék.

 

Ez egy olyan világ, amely díjazza a tervezést és a tudást, de más játékoktól eltérően nincs egy forgatókönyv, amit követhetnél - csak lehetőségek végtelen áradata. Így ha valaha is azt gondoltad, „én ennél jobban csinálnám", nos, most itt a lehetőség, hogy bizonyíts. Elég az üres beszédből!

 

• Telepedj le a világ 50 legnagyobb focinagyhatalmának egyikében
• Válassz egyet a több mint 2500 csapatból, és felügyeld azok minden szintjét
• Igazold le a legjobbakat, és alakítsd te a jövőt - válogass több mint 500,000 igazi játékos és alkalmazott közül
• Hozd létre a saját taktikáid, és keltsd azokat életre a pályán
• Rúgd a bőrt a sorozat történetének eddigi legimmerzívebb és legokosabb meccsmotorjának hála

 

Utánpótlásképző Központ
Vedd át teljesen az irányítást ificsapatod képzésében a vadonatúj, átfogó hub felületen. Gondoskodj a fiatal sztárokról klubodba érkezésük pillanatától a ranglistán való folyamatosan előrelépésükön át, míg készen nem állnak első meccsükre.

 

Klub Látomások
Dolgozz ki egy kultúrát, működj együtt az igazgatótanáccsal a kitűzött célok eléréséhez, és készíts tervet a klub számára az elkövetkező szezonokra. A klub látomások túlmutatnak a tárgyalón: figyelembe kell venned az átigazolásokat, játékstílusokat és versenytársaid elvárásait, miközben klubot identitásának megerősítésén, és a több évre kitűzött célok elérésén dolgozol.

 

Játékidő Tervezet
Egy teljesen új mód játékosod szerepének meghatározására csapatodban. Építsd be jelenlegi és jövőbeli játékidejét szerződésébe, egyértelmű utat határozva meg számára a kezdőtől a sztárjátékosig vezető, és aközötti állomásokra.

 

Háttércsapat
Az új szerepkörök, tanácsok és interakciók minden eddiginél fontosabbá teszik és még jobban bevonják személyzeted. A még több kollaboráció még több területen még közelebb hozza a játékot egy valódi háttércsapat felépítéshez.

 

Grafikai Előrelépések
Az újratervezett játékos és menedzser modellek, feljavított fények és a pályák átdolgozott látványvilága az eddigi legrealisztikusabb és leglátványosabb élményt eredményezi.