Get Adobe Flash player

Football Manager 2021 (PC)

 

Menedzseld és vidd sikerre saját álomcsapatod, vagy kedvenc futball klubod a pályán és azon túl!

 
 
Platform PC
Típus Sport
Nyelv lang
Megjelenés 2020.11.24
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Az új bővítések és dinamikus, valósághű menedzsment élmények páratlan realizmust és részletességet biztosítanak, sosem látott eszközöket adva a kezedbe az elit státusz eléréséhez. Innen már minden csak rajtad múlik, főnök.

 

• Válaszd ki az ambícióidhoz illő klubot és kihívást, majd klubod stábjával együtt dolgozva felelj meg elvárásaiknak...vagy nézz szembe a következményekkel. 50+ vezető labdarugó nemzet több, mint 2000 játszható klubjával kezdheted meg utazásod.

 

• Egyesítsd erőidet háttércsapatoddal, hogy felbecsüld játékoskereted erejét és mélységét. Toborzó csapatod segít jobbá tenni játékosösszeállításod, és egy-két ígéretes tehetség az akadémiádon valószínűleg már a felnőtt csapat ajtaján kopogtat...

 

• Dolgozz ki taktikus stratégiákat, formációkat és játékstílust minden alkalomra, hogy maximalizáld klubod esélyeit a futballmeccsek megnyerésére és annak a három pontnak a megszerzésére. Ragadd magadhoz a sikert valódi csapatok népszerű összeállításaival, vagy alkosd meg saját játékstílusod.

 

• Merülj el a meccsnapok varázsában és sütkérezz a menedzsment dicsőségben, ahogy terveid a szemeid előtt elevenednek meg a pályán. Már szinte a szádban érezheted a győzelem ízét.