Anno History Collection (PC)

 

Ugorj fejest négy fantasztikus Anno játékba most feljavított grafikával és számos újdonsággal!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2020.06.25
Kiadó Ubisoft
 
 

Rendszerkövetelmények:

Élvezd vagy játszd újra a közkedvelt városépítő klasszikusokat kiegészítőikkel együtt, most teljesen modern operációs rendszerekre frissítve. Az Anno History Collection még látványosabbá teszi városaidat egészek 4K-ig terjedő felbontással.

 

ANNO 1602
Éld át újra az Anno-sorozat kezdetét az Anno 1602 frissített és optimalizált változatával, valamint New Islands és New Adventure kiegészítőivel, melyek további kihívást jelentő kampányokat és sok más újdonságot is tartogatnak.

 

ANNO 1503
Merülj el az Anno 1503 klasszikus játékmenetében és rég elveszett többjátékos módjában, valamint Treasures és Monsters & Pirates kiegészítőiben, melyek 12 további, különböző nehézségű egyjátékos szcenáriót, 3 további folyamatos játékot és más extra tartalmakat kínálnak.

 

ANNO 1701
Fedezd fel újra az első 3D-s Anno játék, az Anno 1701 klasszikus játékmenetét, valamint The Sunken Dragon kiegészítőjét, mely további 11 izgalmas kampányküldetéssel, világszerkesztővel, négy plusz karakterrel és más extra tartalmakkal teljesíti ki élményeidet.

 

ANNO 1404
Éld újra az igazi városépítő klasszikus Anno 1404 magával ragadó játékmentét Venice kiegészítőjével együtt, ami legalább 60 plusz tárggyal és 300 küldetéssel bővíti, miközben olyan új funkciókat mutat be, mint a kereskedelmi verseny és a hajóra szállás.

 

Játszottál az eredeti játékokkal és még megvan a mentésük?
Élvezd az olyan újdonságokat, mint a keret nélküli ablak mód és a feljavított skálázás meglévő mentéseddel a teljes mentés kompatibilitásnak köszönhetően!

 

Merülj el a frissített és kibővített többjátékot funkciókban, köztük első alkalommal az Anno 1503-ban.

 

Ez a kiadás olyan bónusz tartalmakat is kínál, mint zenei anyagok és háttérképek, valamint céglogókat és látványosságokat az Anno 1800-ban.