Assault Squad 2: Men of War Origins (PC)

 

Térj vissza a Men of War hadszínterére a legendás stratégiai játék 10. évfordulója alkalmából!

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2016.08.26
Kiadó 1C Company
 
 

Rendszerkövetelmények:

Hamarosan...

Térj vissza a Men of War hadszínterére a legendás stratégiai játék 10. évfordulója alkalmából, a felújított látványvilággal, újrakevert audio résszel és a temérdek játékmenetbeli újítással rendelkező Assault Squad 2: Men of War Origins-nak hála!

 

A Men of War megjelenése óta eltelt 10 év során rengeteg változás történt a műfajban és a franchise életében: az Origins új kiadása a legmodernebb grafikát és a temérdek játékmenetbeli újítást házasítja a Men of War felejthetetlen kampányával. Irányítd a Szovjet, a Szövetséges vagy épp a Német seregeket három masszív fejezetben, kihasználva az egyes nemzetek erejét, a temérdek egyedi egység és taktika kihasználásával találva meg ellenfeled gyenge pontját.

 

Térj vissza a csatatérre és éld újra a klasszikus, feljavított és újrabalanszolt küldetéseket. A jelentősen továbbfejlesztett GEM-motor a DirectX 11 támogatás révén káprázatos látvánnyal várja mind a sorozat elkötelezett rajongóit, mind azokat, akik csak most csatlakoznak a Men of War világához!

 

Jellemzők

 

• Feljavított HD-látványvilág és újrakevert audio rész
• Továbbfejlesztett grafikus motor, DirectX 11 támogatással
• Temérdek játékmenetbeli újítás, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia, újragondolt kezelőfelület
• Újratervezett egységmenedzselés
• Továbbfejlesztett fizika