Get Adobe Flash player

Civilization V: Brave New World (kiegészítő) (PC)

 

A Sid Meier's Civilization® V: Brave New World a nagysikerű, a 2010-es Év PC Játéka díjat elnyerő Civilization V második kiegészítője. Ez az új expanzió további mélységet ad a játéknak, illetve az újrajátszhatóságot is növeli a nemzetközi kereskedelem bevezetése, valamint a kultúrára és diplomáciára fektetett hangsúly révén. A világra gyakorolt befolyásodat Nagy Művek létrehozása, néped számára egy ideológia kiválasztása vagy a Világkongresszusban nemzetközi határozatok előterjesztése is befolyásolja. Ahogy haladsz a történelmi korokon át, létfontosságú döntéseket hozol, melyek hatással lesznek a más civilizációkhoz fűződő viszonyaidra.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2013.07.12
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Civilization V alapjáték

A Sid Meier's Civilization® V: Brave New World a nagysikerű, a 2010-es Év PC Játéka díjat elnyerő Civilization V második kiegészítője. Ez az új expanzió további mélységet ad a játéknak, illetve az újrajátszhatóságot is növeli a nemzetközi kereskedelem bevezetése, valamint a kultúrára és diplomáciára fektetett hangsúly révén.
A világra gyakorolt befolyásodat Nagy Művek létrehozása, néped számára egy ideológia kiválasztása vagy a Világkongresszusban nemzetközi határozatok előterjesztése is befolyásolja. Ahogy haladsz a történelmi korokon át, létfontosságú döntéseket hozol, melyek hatással lesznek a más civilizációkhoz fűződő viszonyaidra.


A Sid Meier's Civilization V: Brave New World emellett kilenc új civilizációval, nyolc új csodával, két új szcenárióval, négy új játék rendszerrel és több tucatnyi új egységgel, épülettel és fejlesztéssel gazdagítja a civilizációépítés - melynek célja a világ legerősebb birodalmának megalkotása - eszközeinek tárházát.


• Új kulturális győzelem: Terjeszd el kultúrádat szerte a világon és uralkodj más kultúrák felett. Hagyd, hogy a nagy művészek, írók és zenészek birodalmad olyan kulcsfontosságú épületeiben, mint a múzeumok, operaházak vagy a Nagy Könyvtár bontakoztassák ki tehetségüket ,és mesterművekkel ajándékozzanak meg. Vizsgáld meg ókori városok romjait és csaták helyszíneit és régészeiddel, és tárj fel felbecsülhetetlen értékű műtárgyakat. Legyél az első, a többi civilizációban többségi befolyással bíró civilizáció, és - a világ irigysége mellett - vívd ki a Kulturális Győzelmet.

 

• Új politikák és ideológiák: Lépj be az iparosodás korába, és válassz ideológiát embereid számára: Szabadság, Rend, vagy Autokrácia. Minden ideológia hozzáférést biztosít egyre erősebb képességekhez, és egyedi módokon segíti a győzelmi feltételek teljesülését. Döntéseid örökre - vagyis a játék végéig - hatással lesznek kapcsolatodra a többi civilizációval.

 

• Világkongresszus: A diplomácia fontossága megnőtt, a városállamok szövetségei pedig fontosabbak, mint valaha. Változtasd meg a diplomácia tájképét az új Világkongresszus révén, mely olyan kritikus kérdésekben szavazhat, mint a latorállamokkal szembeni kereskedelmi szankciók, az erőforrások használatának korlátozása, a Világjátékok rendezési jogának odaítélése városoknak, vagy az atomfegyverek használata. A játékot megváltoztató határozatok, szavazatvásárlás, intrikák és az újonnan bevezetett Diplomáciai Győzelem garantálja, a dinamikus és izgalmas végjátékot.


• Nemzetközi kereskedelmi útvonalak: Építsd ki városaidat a tengeri és szárazföldi nemzetközi kereskedelem csomópontjaivá, melyek hatalmas gazdagságot és jólétet biztosítanak népednek, miközben segítenek kiterjeszteni vallási, kulturális és tudományos befolyásodat. Kereskedelmi útvonalaid száma nő a gazdaság és a technológia fejlődésével, a csodák megalkotásával, civilizációd egyedi képességeinek függvényében. Közelebbi városokat kapcsolsz össze - biztonságosabb útvonalon, kisebb nyereséggel - vagy hosszabb, kockázatosabb útvonalakat választasz a nagyobb profit reményében? Esetleg útvonalaiddal a belkereskedelmet szolgálod, hogy a létfontosságú élelmiszereket és termékeket eljuttasd birodalmad távoli szegleteibe?

 

• Új civilizációk, egységek és épületek: Kilenc új, egyedi vonásokkal, egységekkel és épületekkel rendelkező vezető és civilizációjuk kerül bemutatásra, köztük III. Kázmér és Lengyelország.

 

• Új csodák: Ez a kiegészítő nyolc további csodát mutat be, melyek között megtalálható a Parthenón, a Broadway, a Globe Színház, és az Uffizi Képtár.

 

• Két új szcenárió:
- Amerikai Polgárháború (American Civil War): Vegyél részt az „államok közötti háborúban" az Unió vagy a Konföderáció oldalán, a kritikus keleti hadszíntéren, a két főváros - Richmond és Washington között.
- Hajsza Afrikáért (Scramble for Africa): A világ nagy gyarmatosító hatalmai megkezdik a versenyfutást a Fekete Kontinens felfedezéséért, hogy befolyásukat kiterjesszék a földrész belső területeire is. Keresd meg a természeti csodákat Afrika szívében, miközben felfedezed a minden egyes alkalommal dinamikusan generált földrészt.