Get Adobe Flash player

Civilization V: Gods and Kings (kiegészítő) (PC)

 

A „Sid Meier's Civilization V: Gods † Kings” az első kiegészítője a többszörösen díjnyertes Civilization V-nek, mely 2010-ben elnyerte az Év PC-s Játéka címet. Ez a robosztus kiegészítő széles időtartamot ölel fel: az első panteonoktól a világvallások terjesztésén át egészen a kémek ellenséges városokban történő bevetéséig. Ahogy haladsz a korokon át új típusú városállamokkal találkozhatsz, küldetésekben és globális versenyekben veszhetsz részt, és izgalmas, új szárazföldi és vízi harcrendszereket vethetsz be. A játék kilenc új civilizációval, kilenc csodával, három eredeti küldetéssel és tucatnyi új egységgel, épülettel és fejlesztéssel bővíti a tartalomban amúgy is gazdag játékot, és elősegítve a játékosokat, hogy kiterjesszék birodalmukat, és uralják a Földet. A kiegészítő futtatásához szükséges a Civilization V alapjáték.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2012.06.22
Kiadó 2K Games
 
 

Rendszerkövetelmények:

Civilization V alapjáték

 

Rendszerkövetelmények:

n.a.

 

A „Sid Meier's Civilization V: Gods † Kings" az első kiegészítője a többszörösen díjnyertes Civilization V-nek, mely 2010-ben elnyerte az Év PC-s Játéka címet. Ez a robosztus kiegészítő széles időtartamot ölel fel: az első panteonoktól a világvallások terjesztésén át egészen a kémek ellenséges városokban történő bevetéséig. Ahogy haladsz a korokon át új típusú városállamokkal találkozhatsz, küldetésekben és globális versenyekben veszhetsz részt, és izgalmas, új szárazföldi és vízi harcrendszereket vethetsz be. A játék kilenc új civilizációval, kilenc csodával, három eredeti küldetéssel és tucatnyi új egységgel, épülettel és fejlesztéssel bővíti a tartalomban amúgy is gazdag játékot, és elősegítve a játékosokat, hogy kiterjesszék birodalmukat, és uralják a Földet.


A kiegészítő futtatásához szükséges a Civilization V alapjáték.


• Az epikus játék kibővült: A játék alapelemei és lehetőségei nagyban kibővültek: új technológiák, 27 új egység, 13 új épület.

• 9 új civilizáció: Karthágó, Hollandia, a kelták, a maják (ha már 2012 van), mind egyedi vonásokkal, egységekkel és épületekkel és uralkodókkal.

• Vallás: ahogy hited erősödik nagy prófétákat fogadhatsz, akik hitedből - általad meghatározott tulajdonságú - vallást kovácsolnak. Toleráns leszel, vagy tiéd lesz az igaz hit? A vallások egyedi épületek felhúzását teszik lehetővé.

• Városállamok: a két új városállam típus mellett a városállam rendszer gyökeresen átalakult, és az aranynak most már kisebb szerep jut. A szent városok (Vatikán, Jeruzsálem) kulcsfontosságú-ak a vallás szempontjából.

• Világuralom: a hatalomért folytatott küzdelem most dinamiku-sabb mint valaha! Átdolgozott harcrendszer, továbbfejlesztett mesterséges intelligencia és nagyobb taktikai mélység.

• Haditengerészet: Flottád most már közelharci és távolsági egységekre oszlik. Mostantól egy tengerparti város sincs biztonságban, de a tengerek is veszélyes vizekké válnak!

• 9 új csoda: Neuschwanstein, a dzsennei nagymecset, az Agyaghadsereg, a Kínai Nagy Tűzfal és a Hubble űrteleszkóp.

• Három új scenárió: Középkor, Róma bukása, illetve egy fiktív, viktoriánus, steampunk pálya