Get Adobe Flash player

Company of Heroes 2 (PC)

 

Parancsolj a szovjet Vörös Hadseregnek a világháború legsötétebb óráiban, a legkegyetlenebb hadszíntéren. Célod „Oroszország Anyácska” felszabadítása és a német betolakodók kiűzése. Taktikáidban rejlik a lehetőség, hogy a mérleg nyelveként véglegesen eldöntsék ezt a brutális konfliktust az egyik fél számára. Vegyél részt a taktikus harcban, mely meg fogja határozni, milyen parancsnok is vagy, és a Szovjet Birodalom erejével törj utat magadnak - egészen Berlinig.

 
 
Platform PC
Típus Stratégia
Nyelv lang
Megjelenés 2013.06.25
Kiadó SEGA
 
 

Rendszerkövetelmények:

Minimum rendszerkövetelmények:

Operációs rendszer: Windows Vista
Processzor: 2 GHz Intel Core 2 Duo vagy hasonló
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez: 20 GB szabad hely szükséges a telepítéshez
Videokártya: 512 MB memóriával rendelkező DirectX® 10-es kártya (GeForce 8800 GT vagy Radeon HD 5550)
Szélessávú internet kapcsolat

INTERNETKAPCSOLAT ÉS INGYENES STEAM FIÓK SZÜKSÉGES AZ AKTIVÁLÁSHOZ.

AZ AKTIVÁCIÓS KÓDDAL CSAK A KÖVETKEZŐ ORSZÁGOKBÓL LEHET JÁTSZANI: LENGYELORSZÁG, CSEH KÖZTÁRSASÁG, SZLOVÁKIA ÉS MAGYARORSZÁG.

 

Parancsolj a szovjet Vörös Hadseregnek a világháború legsötétebb óráiban, a legkegyetlenebb hadszíntéren. Célod „Oroszország Anyácska" felszabadítása és a német betolakodók kiűzése. Taktikáidban rejlik a lehetőség, hogy a mérleg nyelveként véglegesen eldöntsék ezt a brutális konfliktust az egyik fél számára. Vegyél részt a taktikus harcban, mely meg fogja határozni, milyen parancsnok is vagy, és a Szovjet Birodalom erejével törj utat magadnak - egészen Berlinig.

 

  • Díjnyertes sorozat - Minden idők legsikeresebb stratégiájának a folytatásaként, a Company of Heroes-szal a hadviselést új, a műfajt ismét újradefiniáló módokon tapasztalhatod meg.
  • Essence 3.0 motor- Élvonalbeli technológiák garantálják a csúcsminőségű grafikát, és a pusztító csaták pontosságát a példátlan trueSight rendszerrel, és az ultra-realisztikus Coldtech dinamikus időjárással, mely a stratégiai hadviselést örökre megváltoztatja.
  • Vér és hó - az ideológiák háborújában parancsolj a legendás Vörös Hadseregnek a keleti fronton, és űzd ki a náci megszállókat.
  • Taktikus hadviselés - fejleszd fel és használd az új parancsnoki képességeidet, és éld át közvetlen közelről a frontvonal szűnni nem akaró brutalitását az új, dinamikus harci taktikákat használva.
  • Intenzív online küzdelmek - A játékosok által elvárt kooperatív és kompetitív játékmódok természetesen a kiváló minőségű, kritikusok által is elismert sorozat új részéből sem hiányozhatnak.